Povezane vesti

Istina o Minimaksu koji je proslavio najveće zvezde Evo da li je čuveni voditelj uzimao novac od pevača: "To je bila smešna…

Istina o Minimaksu koji je proslavio najveće zvezde Evo da li je čuveni voditelj uzimao novac od pevača: "To je bila smešna…

Blic pre 20 sati
Sukobio se i sa Zdravkom Čolićem, kojeg je zbog ponovljenih otkazivanja gostovanja smatrao 'mrtvim za sebe'. Ipak, jednom prilikom je istakao da postoje i pozitivni primeri, poput pevačice Jasne Milenković Jami, koja ga je uvek poštovala i pominjala… »
"Čola je mrtav za mene, leži u parceli kod Balaševića": Minimaks poludeo jer je pevač ponizio slavnu Srpkinju

"Čola je mrtav za mene, leži u parceli kod Balaševića": Minimaks poludeo jer je pevač ponizio slavnu Srpkinju

Mondo pre 20 sati
Čuveni voditelj Milovan Ilić Minimaks iza sebe je ostavio brojne intervjue, emisije, aforizme i humoreske. Voleli ga ili ne, činjenica je da je način na koji je vodio svoj šou bio nekonvencionalan i drugačiji za ono vreme, no, iako su se sa estrade… »
"Zdravko Čolić je mrtav za mene" Odlomci Minimaksovog intervjua o muzičkim zvezdama koji je sve promenio: Sa ovim velikanima…

"Zdravko Čolić je mrtav za mene" Odlomci Minimaksovog intervjua o muzičkim zvezdama koji je sve promenio: Sa ovim velikanima…

Kurir pre 23 sata
Milovan Ilić Minimaks umro je u ferbruaru 2005. godine, a iza njega su ostali brojni intervjui, aforizmi i humoreske. Njegov život bio je neobičan, a način na koji je vodio i njega i emisije nekovencionalan. Poznat po šarmantnosti, oštroumnosti, brzim i… »

Vesti dana »