Povezane vesti
Brena ima jedan auto koji je samo za pijacu: Vozni park joj vredi preko 500.000 €, a Boba joj ovo ne da
Mondo pre 22 dana
Lepa Brena jedna je od najimućnijih pevačica na domaćoj sceni, što ne čudi ako se uzme u obzir da njena karijera traje decenijama, kao i da iza sebe ima pregršt velikih hitova kojima i dan-danas puni velike dvorane. Pevačica i njen suprug, biznismen… »
JEDAN AUTO MI JE SAMO ZA PIJACU“ Brena otkrila tajne iz garaže: Imamo radna i paradna kola, a OVO joj Boba strogo zabranjuje!…
Svet & Skandal pre 22 dana
Muzička zvezda Lepa Brena i njen suprug, biznismen Slobodan Boba Živojinović, izgradili su pravu imperiju. Poseduju nekoliko nekretnina, jahtu, ali i čitav niz luksuznih automobila, koji su im potpuno po meri. Lepa Brena je govorila o svom voznom parku… »
"Jedan auto mi je samo za pijacu": Lepa Brena o svom voznom parku i nekretninama
Nova pre 22 dana
Muzička zvezda Lepa Brena i njen suprug, biznismen Slobodan Boba Živojinović, zaradili su milione koje su pametno ulagali u biznise. Pored firmi koje se bave proizvodnjom vina i modnih komada, poseduju i nekoliko nekretnina, jahtu, ali i čitav niz… »
"Jedan automobil mi je samo za pijacu" Brena o svom voznom parku: "Imamo radna i paradna auta", evo šta joj Boba ne dozvoljava…
Blic pre 22 dana
Brena je izjavila da bi volela da ima mali auto poput Smarta, ali joj suprug to ne dozvoljava zbog bezbednosti. U njihovoj garaži se nalaze luksuzni automobili poput jaguara, dva mercedes džipa, forda i range rovera, a i njihovi sinovi imaju skupa… »
Vesti dana »
"Nisu propali pregovori između MOL-a i Gaspromnjefta!" Ministarka Đedović Handanović: To potvrđuje odobrenje OFAK-a da se pregovori nastave do 30. oktobra
Kurir pre 1 satjoš 49 povezanih
Da li je 65.000 dinara dodatna pomoć ili se roditelju negovatelju ukudaju dečji dodatak i ostala davanja? Đurđević Stamenkovski razrešila dilemu: Moguć značajno veći priliv u kućni budžet
Dnevnik pre 2 satajoš 44 povezane
Novi Sad: Obeleženo 23 meseca od pogibije 16 ljudi na Železničkoj stanici
Beta pre 5 satijoš 10 povezanih
Oglasila se Agencija za sprečavanje korupcije nakon što je njihov posmatrač pretučen ispred štanda SNS
Nova pre 3 satajoš 22 povezane