Povezane vesti

"Gde smo mi došli da se vadimo": Rečenica Miloša Krasića pred Nemačku koju Jovanović i dalje pamti

"Gde smo mi došli da se vadimo": Rečenica Miloša Krasića pred Nemačku koju Jovanović i dalje pamti

Mondo pre 6 sati
Mundijal u Južnoj Africi 2010. doneo je jedan od najvećih trijumfa srpske reprezentacije. U meču koji je privukao ogromnu pažnju, Srbija je savladala Nemačku i napravila veliko iznenađenje na turniru. Čovek odluke bio je Milan "Lane" Jovanović. Njegov… »
Lane Jovanović o istorijskoj pobedi Srbije protiv Nemaca i čuvenom skoku u kanal: "Ne bih to nikada ponovio"

Lane Jovanović o istorijskoj pobedi Srbije protiv Nemaca i čuvenom skoku u kanal: "Ne bih to nikada ponovio"

Telegraf pre 9 sati
Fudbalska reprezentacija Srbije je 2010. godine na Svetskom prvenstvu u Junoj Africi zabeležila pobedu protiv Nemačke, što je tada predstavljalo svojevrsnu senzaciju na Mundijalu. heroj je bio Milan Lane Jovanović, koji je postigao jedini gol na… »
Kakav je bio Radomir Antić, jedan od najvećih trenera sa ovih prostora: "Imao je pamučnu dušu, ali..."

Kakav je bio Radomir Antić, jedan od najvećih trenera sa ovih prostora: "Imao je pamučnu dušu, ali..."

Telegraf pre 9 sati
Fudbalska reprezentacija Srbije je 2010. godine na Svetskom prvenstvu zabeležila pobedu protiv Nemačke, ali nije uspela da prođe grupnu fazu, jer je poražena od Gane i Australije. Selektor je tada bio čuveni Radomir Antić, koji je imao i odličnu grupu… »
Lane Jovanović se prisetio gola protiv Nemačke: "Zbog takvih momenata se igra fudbal"

Lane Jovanović se prisetio gola protiv Nemačke: "Zbog takvih momenata se igra fudbal"

Večernje novosti pre 10 sati
Neke utakmice i neki golovi zauvek ostanu u pamćenju navijača. Nije važno koliko godina prođe – dovoljan je jedan snimak, jedna fotografija ili pomen tog datuma da se vrate emocije. FOTO: Fudbalski savez Srbije U bogatoj istoriji srpskog i jugoslovenskog… »
Lane se setio istorijske pobede nad Nemačkom: „Krasa je rekao – gde smo mi došli da se vadimo?!“

Lane se setio istorijske pobede nad Nemačkom: „Krasa je rekao – gde smo mi došli da se vadimo?!“

Hot sport pre 10 sati
Milan Jovanović prisetio se gola Manuelu Nojeru, ludog slavlja u kanalu i otkrio da čuveni pogodak nikada nije pogledao na internetu. Prošlo je 16 godina, ali jedan trenutak sa Svetskog prvenstva u Južnoj Africi i dalje zauzima posebno mesto u istoriji… »
Lane Jovanović veruje u Paunovića: Dajmo mu vreme da stvori generaciju za ponos

Lane Jovanović veruje u Paunovića: Dajmo mu vreme da stvori generaciju za ponos

Dnevnik pre 10 sati
U istoriji srpskog i jugoslovenskog fudbala mnogo je golova koji su stekli status antologijskih. U toj zbirci nezaboravnih trenutaka posebno mesto pripada golu Milana Jovanovića. Datum, 18. jun 2010. godine. Svetsko prvenstvo. Srbija protiv Nemačke… »

Vesti dana »