Povezane vesti

Više od 600.000 potvrda izdato za upis objekata: Pola miliona građana već završilo postupak

Više od 600.000 potvrda izdato za upis objekata: Pola miliona građana već završilo postupak

NIN pre 24 sata
Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Aleksandra Sofronijević izjavila je da je do jutros Agencija za prostorno planiranje izdala 603.787 potvrda o upisu objekata na osnovu zakona "Svoj na svome". Aleksandra Sofronijević je rekla da je… »
Država ispunjava obećano: Do sada izdato 603.787 potvrda o upisu objekata na osnovu zakona "Svoj na svome"

Država ispunjava obećano: Do sada izdato 603.787 potvrda o upisu objekata na osnovu zakona "Svoj na svome"

Kurir pre 24 sata
Ministarka Aleksandra Sofronijević je rekla da je već više od pola miliona građana, na osnovu izdatih potvrda, i upisalo svoje objekte u katastar. - Mi imamo softver koji nam omogućava u realnom vremenu to da pratimo i jutros u 5:15 sam poslednji put… »
Sofronijević: "Izdato 603.787 potvrda o upisu objekata na osnovu zakona 'Svoj na svome'"

Sofronijević: "Izdato 603.787 potvrda o upisu objekata na osnovu zakona 'Svoj na svome'"

B92 pre 24 sata
Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Aleksandra Sofronijević izjavila je da je do jutros Agencija za prostorno planiranje izdala 603.787 potvrda o upisu objekata na osnovu zakona "Svoj na svome". Sofronijevićeva je rekla da je već više… »
"Jutros u 5:15 sam ušla na platformu" Ministarka objavila nove podatke za "Svoj na svome": Evo koliko je građana već upisalo…

"Jutros u 5:15 sam ušla na platformu" Ministarka objavila nove podatke za "Svoj na svome": Evo koliko je građana već upisalo…

Blic pre 1 dan
Ministarka Aleksandra Sofronijević izjavila je da je izdato 603.787 potvrda o upisu objekata prema zakonu 'Svoj na svome' Više od pola miliona građana već je uspešno upisalo svoje objekte u katastar Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture… »

Vesti dana »