Povezane vesti
Kurtoa spomenuo selektora i odjavio svoju reprezentaciju: "Rekao je da ne može da mi garantuje mesto u startnoj postavi"
Kurir pre 4 minuta
"Selektor (Mark van Bomel) mi je rekao da ne može da mi garantuje mesto u startnoj postavi. Odlučio sam da propustim celu sezonu Lige nacija. To takođe znači da neću igrati na potencijalnom završnom turniru", naveo je Kurtoa za belgijske novine HLN… »
Kurtoa odjavio Belgiju za Ligu nacija
B92 pre 2 sata
Golman Reala Tibo Kurtoa izjavio je da neće braniti za fudbalsku reprezentaciju Belgije u Ligi nacija, preneo je Rojters. Kurtoa (34) je posle Svetskog prvenstva nagovestio da bi mogao da propusti Ligu nacija kako bi imao više odmora posle izuzetno… »
Tibo Kurtoa propušta Ligu nacija, razlog nije povreda
Večernje novosti pre 2 sata
Golman Reala Tibo Kurtoa izjavio je da neće braniti za fudbalsku reprezentaciju Belgije u Ligi nacija, preneo je danas Rojters. Photo: ALEX LIVESEY / AFP / Profimedia Kurtoa (34) je posle Svetskog prvenstva nagovestio da bi mogao da propusti Ligu nacija… »
Tibo Kurtoa propušta utakmice u Ligi nacija
RTS pre 3 sata
Golman Reala Tibo Kurtoa izjavio je da neće braniti za fudbalsku reprezentaciju Belgije u Ligi nacija, preneo je Rojters. Kurtoa je naveo da novi selektor Belgije Mark van Bomel razume njegovu odluku, a da na njega svakako može računati u kvalifikacijama… »
Golman Reala ne brani za Belgiju u Ligi nacija
Politika pre 3 sata
„Doneo sam odluku da ne branim u Ligi nacija, Van Bomel razume moj potez”. Golman Reala Tibo Kurtoa izjavio je da neće braniti za fudbalsku reprezentaciju Belgije u Ligi nacija, preneo je danas Rojters. Kurtoa (34) je posle Svetskog prvenstva nagovestio… »
Vesti dana »
Vanredni parlamentarni izbori u Srbiji raspisani za 25. oktobar
Naslovi.ai pre 14 minutajoš 110 povezanih
Sofronijević: Završetak nove železničke stanice na Novom Beogradu do kraja godine
Beta pre 4 satijoš 31 povezana
Aktuelna situacija sa požarima u Srbiji: Na Suvoj planini i dalje gori
Naslovi.ai pre 34 minutajoš 30 povezanih
CENTKOM: Svi pokušaji IRGC-a da napadne američke brodove su propali
Politika pre 2 satajoš 29 povezanih