Povezane vesti

Kija Kockar zakazala venčanje za 12. septembar, pa sve otkazala: Ovo je pravi razlog

Kija Kockar zakazala venčanje za 12. septembar, pa sve otkazala: Ovo je pravi razlog

Blic pre 26 minuta
Sa sadašnjim partnerom, koji živi i radi u Čikagu, u vezi je oko godinu i po dana, a on nije javna ličnost. Venčanje je prvobitno bilo zakazano za 12. septembar, ali je termin pomeren iz ličnih razloga. Pobednica prve sezone rijalitija „Zadruga“… »
Kija Kockar posle 10 godina otkrila istinu o intimnom odnosu sa Filipom Đukićem: "Prekrili smo se"

Kija Kockar posle 10 godina otkrila istinu o intimnom odnosu sa Filipom Đukićem: "Prekrili smo se"

Blic pre 1 sat
Ispričala je kako je tražila pomoć bivšeg supruga i zajedničkih poznanika da je Filip ostavi na miru. Ipak, Kija mu ne zamera sve, jer pamti lepo druženje, ali joj je žao što je njihov odnos narušen zbog njegovog ponašanja posle rijalitija. Pobednica… »
"Slao mi je poruke, zvonio na interfon..." Kija Kockar otkrila da ju je Filip Đukić proganjao, u pomoć zvala bivšeg muža Slobu…

"Slao mi je poruke, zvonio na interfon..." Kija Kockar otkrila da ju je Filip Đukić proganjao, u pomoć zvala bivšeg muža Slobu…

Kurir pre 1 sat
Kristina Kija Kockar ponovo je otvorila temu koja je godinama intrigirala javnost. Pobednica prve sezone „Zadruge“ gostovala je u emisiji „Ami G šou“, gde je, između ostalog, govorila o Filipu Đukiću i njihovom odnosu koji je od samog početka rijalitija… »
"Dolazio mi je na kuću, zvala sam Slobu da ga skloni" Kija posle 10 godina otkrila istinu o odnosu sa Đukićem

"Dolazio mi je na kuću, zvala sam Slobu da ga skloni" Kija posle 10 godina otkrila istinu o odnosu sa Đukićem

Telegraf pre 2 sata
Pobednica "Zadruge 1", Kristina Kija Kockar, gostovala je u emisiji "Amidži šou", gde je otkrila kako trenutno živi. Između ostalog, Kija je govorila o Filipu Đukiću, sa kojim su je godinama povezivali nakon njenog ulaska u rijaliti i javnog kraha braka… »

Vesti dana »