Povezane vesti

"Prijavila me je da sam je zatočio", Filip Car otkrio šok detalje odnosa sa Majom: "Haos mi je napravila"

"Prijavila me je da sam je zatočio", Filip Car otkrio šok detalje odnosa sa Majom: "Haos mi je napravila"

Telegraf pre 18 sati
Filip Car otvorio je temu svog odnosa sa Majom Marinković, a tokom razgovora u pabu "Prijatelji" izneo je niz tvrdnji o njihovoj turbulentnoj prošlosti. Car je tom prilikom govorio i o prijavama koje je, kako kaže, Maja podnela protiv njega, tvrdeći da… »
"Prijavila me je da sam je zatočio" Filip Car šokirao detaljima iz veze sa Majom: "Smišljao sam 15 dana kako da je se rešim"…

"Prijavila me je da sam je zatočio" Filip Car šokirao detaljima iz veze sa Majom: "Smišljao sam 15 dana kako da je se rešim"…

Blic pre 19 sati
Tvrdi da mu je Maja podnela sedam prijava, uključujući navode o zatočenju i pretnji oružjem, ali su sve prijave odbačene. Car je ispričao da je Maja pravila haos u njegovom stanu, autu i da ga je konstantno kontaktirala nakon raskida. Filip Car u pabu… »
"Odbačeno je sedam prijava" Filip Car zadao poslednji udarac Maji Marinković: Rekla je da sam je zatočio i pretio pištoljem

"Odbačeno je sedam prijava" Filip Car zadao poslednji udarac Maji Marinković: Rekla je da sam je zatočio i pretio pištoljem

Kurir pre 20 sati
Filip Car u pabu "Prijatelji" govoio je o svom turbuletnom odnosu sa Majom Marinković i obelodanio detalje navodnih prijava, koje su kako on kaže sve odbačene. - Ta debela svinja iz karton naselja je došao mene da vređa. Maja je cele godine uzimala… »

Vesti dana »