Povezane vesti

Mijatović smatra da su najveći problem fudbala na prostoru bivše Jugoslavije ljudi koji rade sa mladim igračima: "Ja navijam…

Mijatović smatra da su najveći problem fudbala na prostoru bivše Jugoslavije ljudi koji rade sa mladim igračima: "Ja navijam…

Dnevnik pre 22 dana
Predrag Mijatović smatra da najveći problem fudbala na prostoru bivše Jugoslavije nije nedostatak talenta, već ljudi koji rade sa mladim igračima. Proslavljeni jugoslovenski fudbaler u razgovoru za N1 Hrvatska govorio je o promenama u sportu. Mijatović… »
Predrag Mijatović poslao snažnu poruku: „Navijam za Partizan, vi za Zvezdu, zašto ne bismo mogli da razgovaramo?“

Predrag Mijatović poslao snažnu poruku: „Navijam za Partizan, vi za Zvezdu, zašto ne bismo mogli da razgovaramo?“

Hot sport pre 22 dana
Predrag Mijatović prošao je tokom karijere kroz najveće utakmice, igrao za najveće evropske klubove, doživljavao velike pobede, ali i bolne poraze. Ipak, kada danas govori o onome što mu je fudbal ostavio za život van terena, u prvi plan ne stavlja… »
Mijatović: "Pobogu, brate, ja navijam za Partizan, vi za Zvezdu - što ne možemo zajedno?!"

Mijatović: "Pobogu, brate, ja navijam za Partizan, vi za Zvezdu - što ne možemo zajedno?!"

B92 pre 22 dana
Predrag Mijatović smatra da najveći problem fudbala na prostoru bivše Jugoslavije nije nedostatak talenta, već ljudi koji rade sa mladim igračima. Proslavljeni jugoslovenski fudbaler u razgovoru za N1 Hrvatska govorio je o promenama u sportu. Mijatović… »
Mijatović: Navijam za Partizan, vi za Zvezdu, zašto nismo zajedno

Mijatović: Navijam za Partizan, vi za Zvezdu, zašto nismo zajedno

Sport klub pre 22 dana
Proslavljeni jugoslovenski fudbaler Predrag Mijatović govorio je u intervjuu za N1 Hrvatska o problemima fudbala na prostoru bivše Jugoslavije, nedostatku kvalitetnih kadrova, ali i sve većoj polarizaciji u društvu. Nekadašnji as Partizana, Valensije i… »

Vesti dana »