Povezane vesti

"Ona dama ne može biti... Mislila je da na kraju sveta ima nešto bolje": Ovako je Haris pričao o Melini nakon razvoda

"Ona dama ne može biti... Mislila je da na kraju sveta ima nešto bolje": Ovako je Haris pričao o Melini nakon razvoda

Nova pre 3 sata
Haris Džinović je u više navrata govorio o odnosu sa bivšom suprugom Melinom, nakon njihovog razvoda koji je privukao veliku pažnju javnosti. Posebno se komentarisala njegova ranija izjava da smatra da je "kriv što je davao". Pevač je tada pojasnio da… »
"Ona ne može biti dama" Haris Džinović žestoko o bivšoj Melini: "Mislila je da na kraju sveta ima nešto bolje"

"Ona ne može biti dama" Haris Džinović žestoko o bivšoj Melini: "Mislila je da na kraju sveta ima nešto bolje"

Telegraf pre 6 sati
Pevač Haris Džinović često govori o bivšoj supruzi Melini Galić, koja se nedavno udala za Engleza Džefrija Arnolda. Nakon razvoda, njihov odnos ostao je narušen, a Haris je u više navrata isticao da danas nemaju kontakt, čak ni kada je reč o njihovoj… »
"Melina nikako ne može biti dama": Haris javno ponizio bivšu ženu: "Misli da na kraju sveta ima bolji od mene, dosadio sam…

"Melina nikako ne može biti dama": Haris javno ponizio bivšu ženu: "Misli da na kraju sveta ima bolji od mene, dosadio sam…

Blic pre 7 sati
Istakao je da je greška bila u tome što nije postavljao granice u njihovom domu i što je Melini davao potpunu slobodu. Na Melininu novu vezu i brak s Englezom ne želi da se osvrće. Pevač Haris Džinović često govori javno o svojoj bivšoj supruzi Melini… »

Vesti dana »