Povezane vesti

"Iznela sam sve dokaze" Žana Omnia razotkrila šta je Vanja Živić radila u njenom stanu, a evo da li ćemo je gledati u Eliti 10…

"Iznela sam sve dokaze" Žana Omnia razotkrila šta je Vanja Živić radila u njenom stanu, a evo da li ćemo je gledati u Eliti 10…

Kurir pre 8 sati
Nekadašnja učesnica riijalitija Žana Đorđević, koju javnost bolje poznaje kao Žanu Omniu, otvoreno je govorila o sukobu sa Vanjom Živić, te se osvrnula na odnos sa bivšim mužem, ali i progovorila o mogućnosti da uđe u "Elitu 10". Žana je, najpre, počela… »
"Vanju sam iskoristila i šutnula" Žana Omnia o ulasku u Elitu 10, Sofiji Janićijević, Staniji i sramnim optužbama za ćerku…

"Vanju sam iskoristila i šutnula" Žana Omnia o ulasku u Elitu 10, Sofiji Janićijević, Staniji i sramnim optužbama za ćerku…

Blic pre 9 sati
Žana potvrđuje da je dobila poziv za učešće u 'Eliti 10' i trenutno je u pregovorima oko ulaska u rijaliti. Naglašava da svoju ćerku vaspitava da podjednako voli i poštuje oba roditelja i odbacuje optužbe da utiče na nju negativno. Žana Đorđević, bivša… »

Vesti dana »