Povezane vesti

Tramp: Rat protiv Irana biće završen odmah nakon izbora, imao sam sjajan razgovor sa Putinom, on želi da sklopi mir

Tramp: Rat protiv Irana biće završen odmah nakon izbora, imao sam sjajan razgovor sa Putinom, on želi da sklopi mir

N1 Info pre 4 minuta
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da će rat protiv Irana biti završen odmah nakon srednjoročnih izbora za Kongres, koji se održavaju u novembru. "Mislim da će rat biti završen odmah nakon izbora, jer više od toga oni ne mogu da izdrže… »
Tramp najavio kraj rata sa Iranom odmah posle izbora: "Više od toga oni ne mogu da izdrže"

Tramp najavio kraj rata sa Iranom odmah posle izbora: "Više od toga oni ne mogu da izdrže"

Nova pre 44 minuta
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da će rat protiv Irana biti završen odmah nakon srednjoročnih izbora za Kongres, koji se održavaju u novembru. "Mislim da će rat biti završen odmah nakon izbora, jer više od toga oni ne mogu da izdrže… »
"Oni to više ne mogu da izdrže": Tramp otkrio kada bi mogao da se završi sukob sa Iranom

"Oni to više ne mogu da izdrže": Tramp otkrio kada bi mogao da se završi sukob sa Iranom

Mondo pre 1 sat
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je kako predviđa da će se sukob sa Iranom završiti neposredno nakon predstojećih međuizbora za američki Kongres. Tramp je to izjavio u razgovoru sa novinarima u vojnoj bazi "Endruz" (Joint Base Andrews), na putu… »
Tramp otkrio kada će se završiti rat sa Iranom, predsednik SAD naveo i tačan datum (video)

Tramp otkrio kada će se završiti rat sa Iranom, predsednik SAD naveo i tačan datum (video)

Kurir pre 1 sat
Predsednik Donald Tramp izjavio je u sredu da očekuje da će se rat sa Iranom završiti "odmah nakon" američkih međuizbora u novembru, jer Teheran, prema njegovim rečima, pokušava da utiče na izbore, ali neće moći još dugo da izdrži američki ekonomski… »
Tramp otkrio kada će se završiti rat sa Iranom

Tramp otkrio kada će se završiti rat sa Iranom

B92 pre 1 sat
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da očekuje da će rat sa Iranom biti završen "odmah nakon" međuizbora za Kongres SAD zakazanih za 3. novembar. On je ocenio da Teheran pokušava da utiče na izbore, ali da više neće moći… »
Tramp otkrio kada će se završiti rat sa Iranom! Zna se i tačan datum!

Tramp otkrio kada će se završiti rat sa Iranom! Zna se i tačan datum!

Telegraf pre 1 sat
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je u sredu da očekuje da će rat sa Iranom biti završen "odmah nakon" međuizbora za Kongres SAD zakazanih za 3. novembar, ocenjujući da Teheran pokušava da utiče na izbore, ali da više neće moći… »

Vesti dana »