Povezane vesti

"Ovaj pevač nikada neće doći!" Sanja Marinković o gostima u njenoj emisiji: "Glumica mi je tražila 50 evra"

"Ovaj pevač nikada neće doći!" Sanja Marinković o gostima u njenoj emisiji: "Glumica mi je tražila 50 evra"

Telegraf pre 1 dan
Sanja Marinković godinama vodi i uređuje emisiju "Magazin In", kroz koju je prošao veliki broj poznatih ličnosti sa domaće javne scene. Ipak, iako je ugostila brojne pevače, glumce i druge javne ličnosti, postoji jedan pevač za kog je rekla da se gotovo… »
On nikada neće gostovati kod Sanje Marinković Voditeljka o zabranjenim ličnostima u njenoj emisiji: "Glumica mi je tražila 50…

On nikada neće gostovati kod Sanje Marinković Voditeljka o zabranjenim ličnostima u njenoj emisiji: "Glumica mi je tražila 50…

Blic pre 6 sati
Sanja Marinković godinama je voditeljka i autorka emisije "Magazin in" gde je ugostila gotovo sve poznate ljude sa ovih prostora. Ona je nedavno otkrila koji pevač nikada neće gostovati u njenom studiju, kao i da li ima zabranjene ličnosti. Sanja je… »
Ovaj pevač nikada neće gostovati kod Sanje Marinković! Voditeljka priznala sve: To je već izgubljena bitka

Ovaj pevač nikada neće gostovati kod Sanje Marinković! Voditeljka priznala sve: To je već izgubljena bitka

Kurir pre 6 sati
Sanja Marinković godinama je voditeljka i autorka emisije " Magazin in" gde je ugostila gotovo sve poznate ljude sa ovih prostora. Ona je nedavno otkrila koji pevač nikada neće gostovati u njenom studiju, kao i da li ima zabranjene ličnosti. Sanja je… »

Vesti dana »