Povezane vesti

Terzić o stanju u državi: Srbija je podeljena na dva tabora, to me plaši - moraš da budeš ili blokader ili ćaći

Terzić o stanju u državi: Srbija je podeljena na dva tabora, to me plaši - moraš da budeš ili blokader ili ćaći

Nova pre 1 sat
Zoran Terzić, selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije, izneo je svoje mišljenje o trenutnom društveno-političkom stanju u državi. Odbojkašice su nas pre nekoliko dana obradovale bronzom sa Evropskom prvenstvu, a Terzić je sa reprezentacijom… »
VIDEO Terzić progovorio o "tužnom" prijemu odbojkašica kod Vučića: "Garantujem da je većina bila takva zbog straha, ne…

VIDEO Terzić progovorio o "tužnom" prijemu odbojkašica kod Vučića: "Garantujem da je većina bila takva zbog straha, ne…

Nova pre 1 sat
Zoran Terzić, selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije, pričao je o odnosu države prema sportu, ali i prijemu kod predsednika Aleksandra Vučića. Naše odbojkašice su osvojile bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu, a nekoliko dana nakon tog… »
Terzić o prijemu odbojkašica kod Vučića: Ubeđen sam da je većina bila takva zbog straha, a ne ubeđenja

Terzić o prijemu odbojkašica kod Vučića: Ubeđen sam da je većina bila takva zbog straha, a ne ubeđenja

N1 Info pre 2 sata
Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije osvojila je bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu održanom u Azerbejdžanu, Češkoj, Švedskoj i Turskoj, a tim povodom ih je ugostio predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Selektor Srbije Zoran Terzić je prilikom… »
Terzić kaže da su odbojkašice kod Vučića gledale u pod iz straha

Terzić kaže da su odbojkašice kod Vučića gledale u pod iz straha

Sport klub pre 2 sata
Zoran Terzić živa je legenda srpskog sporta, odbojke pogotovu. U 417. utakmici na poziciji selektora reprezentacije Srbije doneo je našoj ženskoj odbojci 19. medakju sa međunarodnih takmičenja. Po povratku iz Istanbula, sa bronzama oko vrata, Terzić je… »
Terzić o uspehu odbojkašica, prijemu kod predsednika i reakcijama javnosti: Uspeh rezultat posvećenosti, politika me ne zanima…

Terzić o uspehu odbojkašica, prijemu kod predsednika i reakcijama javnosti: Uspeh rezultat posvećenosti, politika me ne zanima…

Insajder pre 3 sata
Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije osvojila je bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu i šesti put uzastopno našla se na pobedničkom postolju. Selektor Zoran Terzić ocenio je u emisiji 3D Insajder televizije da je novi uspeh rezultat posvećenosti… »
Terzić na prijemu kod Vučića citirao Novaka Đokovića

Terzić na prijemu kod Vučića citirao Novaka Đokovića

Danas pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je žensku odbojkašku reprezentaciju, koja je osvojila bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu, i tom prilikom im se zahvalio za postignute rezultate. Vučić je čestitao odbojkašicama na uspehu i istakao značaj… »

Vesti dana »