Povezane vesti

Terzić o stanju u državi: Srbija je podeljena na dva tabora, to me plaši - moraš da budeš ili blokader ili ćaći

Terzić o stanju u državi: Srbija je podeljena na dva tabora, to me plaši - moraš da budeš ili blokader ili ćaći

Nova pre 20 dana
Zoran Terzić, selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije, izneo je svoje mišljenje o trenutnom društveno-političkom stanju u državi. Odbojkašice su nas pre nekoliko dana obradovale bronzom sa Evropskom prvenstvu, a Terzić je sa reprezentacijom… »
VIDEO Terzić progovorio o "tužnom" prijemu odbojkašica kod Vučića: "Garantujem da je većina bila takva zbog straha, ne…

VIDEO Terzić progovorio o "tužnom" prijemu odbojkašica kod Vučića: "Garantujem da je većina bila takva zbog straha, ne…

Nova pre 20 dana
Zoran Terzić, selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije, pričao je o odnosu države prema sportu, ali i prijemu kod predsednika Aleksandra Vučića. Naše odbojkašice su osvojile bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu, a nekoliko dana nakon tog… »
Terzić o prijemu odbojkašica kod Vučića: Ubeđen sam da je većina bila takva zbog straha, a ne ubeđenja

Terzić o prijemu odbojkašica kod Vučića: Ubeđen sam da je većina bila takva zbog straha, a ne ubeđenja

N1 Info pre 20 dana
Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije osvojila je bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu održanom u Azerbejdžanu, Češkoj, Švedskoj i Turskoj, a tim povodom ih je ugostio predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Selektor Srbije Zoran Terzić je prilikom… »
Terzić kaže da su odbojkašice kod Vučića gledale u pod iz straha

Terzić kaže da su odbojkašice kod Vučića gledale u pod iz straha

Sport klub pre 20 dana
Zoran Terzić živa je legenda srpskog sporta, odbojke pogotovu. U 417. utakmici na poziciji selektora reprezentacije Srbije doneo je našoj ženskoj odbojci 19. medakju sa međunarodnih takmičenja. Po povratku iz Istanbula, sa bronzama oko vrata, Terzić je… »
Terzić o uspehu odbojkašica, prijemu kod predsednika i reakcijama javnosti: Uspeh rezultat posvećenosti, politika me ne zanima…

Terzić o uspehu odbojkašica, prijemu kod predsednika i reakcijama javnosti: Uspeh rezultat posvećenosti, politika me ne zanima…

Insajder pre 20 dana
Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije osvojila je bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu i šesti put uzastopno našla se na pobedničkom postolju. Selektor Zoran Terzić ocenio je u emisiji 3D Insajder televizije da je novi uspeh rezultat posvećenosti… »
Terzić na prijemu kod Vučića citirao Novaka Đokovića

Terzić na prijemu kod Vučića citirao Novaka Đokovića

Danas pre 22 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je žensku odbojkašku reprezentaciju, koja je osvojila bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu, i tom prilikom im se zahvalio za postignute rezultate. Vučić je čestitao odbojkašicama na uspehu i istakao značaj… »

Vesti dana »