Povezane vesti

"Mask mi je nudio 40 miliona dolara ako ovo uradim": Tiktokerka rodila dete najbogatijem čoveku, a onda su usledile ucene

"Mask mi je nudio 40 miliona dolara ako ovo uradim": Tiktokerka rodila dete najbogatijem čoveku, a onda su usledile ucene

Kurir pre 3 sata
Ešli Sent Kler, bivša partnerka Ilona Maska i majka jednog od njegove dece, iznela je nove tvrdnje o njihovom odnosu. O milijarderu je govorila povodom dokumentarca „Mask“, reditelja Aleksa Gibnija, u kojem je jedna od sagovornica. Influenserka i… »
"Nudio mi je 40 miliona dolara da ćutim": Bivša partnerka Ilona Maska otkrila detalje ugovora

"Nudio mi je 40 miliona dolara da ćutim": Bivša partnerka Ilona Maska otkrila detalje ugovora

B92 pre 3 sata
Ešli Sent Kler, bivša partnerka Ilona Maska i majka jednog od njegove dece, iznela je nove tvrdnje o njihovom odnosu. O milijarderu je govorila povodom dokumentarca "Mask", reditelja Aleksa Gibnija, u kojem je jedna od sagovornica, piše People… »
Prva žena Ilona Maska otkrila kakav užas je uradio kada im je umro sin: Progovorila o svim detaljima drame kojiu je trpela

Prva žena Ilona Maska otkrila kakav užas je uradio kada im je umro sin: Progovorila o svim detaljima drame kojiu je trpela

Kurir pre 6 sati
Prva supruga Ilona Maska, Džastin Mask, otvoreno je govorila o njihovom braku u novom dokumentarnom filmu o milijarderu, otkrivajući da je upravo tokom njihovog odnosa naučila termin „gaslajting“. Džastin, koja se za Ilona Maska udala 2000. godine i sa… »

Vesti dana »