Povezane vesti

Ko je Nina Čajić bronzana odbojkašica Srbije, čiji brat je podržao studente?

Ko je Nina Čajić bronzana odbojkašica Srbije, čiji brat je podržao studente?

Danas pre 1 sat
Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije osvojila je bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu održanom u Azerbejdžanu, Češkoj, Švedskoj i Turskoj, a interesovanje javnosti su privukle reakcije igračica na prijemu kod predsednika republike Aleksandra… »
Selektore, nadamo se da je bila samo loša gluma

Selektore, nadamo se da je bila samo loša gluma

Nova pre 1 sat
Odlazak reprezentativki Srbije na prijem kod predsednika Srbije Aleksandra Vučića privukao je dosta pažnje. I dok ih jedni hvale, a drugi zameraju, svoj stav o celoj situaciji izneo je selektor Zoran Terzić, i na taj način, možda i nehotice, ukazao na… »
Terzić o reakciji odbojkašica tokom prijema kod Vučića: Ubeđen sam da je to bilo zbog straha, a ne ubeđenja

Terzić o reakciji odbojkašica tokom prijema kod Vučića: Ubeđen sam da je to bilo zbog straha, a ne ubeđenja

Radio 021 pre 10 sati
Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije osvojila je bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu održanom, a tim povodom ih je ugostio predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Selektor Srbije Zoran Terzić je za Insajder govorio o ovom uspehu, kao i prijemu kod… »
Terzić o prijemu kod Vučića: Uveren sam da je većina igračica bila takva zbog straha, a ne iz ubeđenja

Terzić o prijemu kod Vučića: Uveren sam da je većina igračica bila takva zbog straha, a ne iz ubeđenja

Danas pre 16 sati
Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije osvojila je bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu održanom u Azerbejdžanu, Češkoj, Švedskoj i Turskoj, a tim povodom ih je ugostio predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Selektor Srbije Zoran Terzić je prilikom… »

Vesti dana »