Povezane vesti

Ko je Nina Čajić bronzana odbojkašica Srbije, čiji brat je podržao studente?

Ko je Nina Čajić bronzana odbojkašica Srbije, čiji brat je podržao studente?

Danas pre 22 dana
Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije osvojila je bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu održanom u Azerbejdžanu, Češkoj, Švedskoj i Turskoj, a interesovanje javnosti su privukle reakcije igračica na prijemu kod predsednika republike Aleksandra… »
Selektore, nadamo se da je bila samo loša gluma

Selektore, nadamo se da je bila samo loša gluma

Nova pre 22 dana
Odlazak reprezentativki Srbije na prijem kod predsednika Srbije Aleksandra Vučića privukao je dosta pažnje. I dok ih jedni hvale, a drugi zameraju, svoj stav o celoj situaciji izneo je selektor Zoran Terzić, i na taj način, možda i nehotice, ukazao na… »
Terzić o reakciji odbojkašica tokom prijema kod Vučića: Ubeđen sam da je to bilo zbog straha, a ne ubeđenja

Terzić o reakciji odbojkašica tokom prijema kod Vučića: Ubeđen sam da je to bilo zbog straha, a ne ubeđenja

Radio 021 pre 22 dana
Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije osvojila je bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu održanom, a tim povodom ih je ugostio predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Selektor Srbije Zoran Terzić je za Insajder govorio o ovom uspehu, kao i prijemu kod… »
Terzić o prijemu kod Vučića: Uveren sam da je većina igračica bila takva zbog straha, a ne iz ubeđenja

Terzić o prijemu kod Vučića: Uveren sam da je većina igračica bila takva zbog straha, a ne iz ubeđenja

Danas pre 23 dana
Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije osvojila je bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu održanom u Azerbejdžanu, Češkoj, Švedskoj i Turskoj, a tim povodom ih je ugostio predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Selektor Srbije Zoran Terzić je prilikom… »

Vesti dana »