Povezane vesti

Dizel u Srbiji dostigao istorijski rekord – litar 234 dinara, stručnjaci ne očekuju skoro pojeftinjenje

Dizel u Srbiji dostigao istorijski rekord – litar 234 dinara, stručnjaci ne očekuju skoro pojeftinjenje

Jugmedia pre 1 sat
Cena evrodizela u Srbiji dostigla je rekordnih 234 dinara po litru u periodu od 4. do 11. septembra, dok je benzin 205 dinara. Stručnjaci ocenjuju da zbog geopolitičkih rizika i visokih troškova transporta nema izgleda za značajniji pad cena u skorije… »
Zašto je u Srbiji dizel najskuplji u istoriji i dokle će cene rasti

BBC News pre 3 sata
Cena evrodizela u Srbiji u nedelji između 4. i 11. septembra dostigla je 234 dinara, što je istorijski rekord za ovu vrstu naftnog derivata u maloprodaji, a litar benzina košta 205 dinara. Gorivo je nikad skuplje, pomislio sam nedavno, kada sam uoči… »

Južne vesti pre 4 sati
ANDREJ CUKIC/EPA/Shutterstock Gorivo je nikad skuplje, pomislio sam nedavno, kada sam uoči polaska na duži put punio rezervoar na benzinskoj pumpi. Gledao sam kako brojčanik koji meri dinare obrće cifre tako brzo da ne stižem ni da ih ispratim, a onaj… »

Radio 021 pre 4 sati
Cena evrodizela u Srbiji u nedelji između 4. i 11. septembra dostigla je 234 dinara, što je istorijski rekord za ovu vrstu naftnog derivata u maloprodaji, a litar benzina košta 205 dinara. ANDREJ CUKIC/EPA/Shutterstock Gorivo je nikad skuplje, pomislio… »

Danas pre 4 sati
Gorivo je nikad skuplje, pomislio sam nedavno, kada sam uoči polaska na duži put punio rezervoar na benzinskoj pumpi. Gledao sam kako brojčanik koji meri dinare obrće cifre tako brzo da ne stižem ni da ih ispratim, a onaj koji broji litre kao da nikud ne… »

Vesti dana »