Povezane vesti
"Muž radi da bih ja uživala" Srpkinja rodila milioneru petoro dece, žive u dvorcu: "Imamo dva bazena i lift"
Telegraf pre 2 dana
Influenserka iz Niša Milica Polskaja privlači veliku pažnju javnosti objavama na društvenim mrežama, gde često pokazuje detalje luksuznog života koji vodi sa suprugom, milionerom iz Kazahstana, i njihovih petoro dece. Milica je sada odgovarala na pitanja… »
Milica Polskaja otkrila čime se bavi njen muž milioner: Kupa je u zlatu, rodila mu petoro dece, a kad čujete detalje njihove…
Kurir pre 2 dana
Milica Polskaja, influenserka iz Niša koja sa suprugom iz Kazahstana ima petoro dece, odgovorila je pratiocu koji ju je pitao čime se njen muž bavi. Umesto da otkrije njegov posao, objasnila je kako izgleda njihova porodična podela uloga. – Moj muž radi… »
"Moj muž radi da bih ja uživala" Poznata Nišlijka rodila petoro dece milioneru: "Imamo 15 soba na jednom spratu"
Blic pre 2 dana
Opisala je njihov dom kao ogroman dvorac sa 15 soba, više kupatila, liftom i dva bazena. Otkrila je da njen muž radi i zarađuje kako bi ona i deca uživali. Influenserka iz Niša Milica Polskaja milioneru iz Kazahstana rodila je petoro dece. Ona na… »
Vesti dana »
Basketaši Srbije se kao prvi u grupi plasirali u četvrtfinale Evropskog prvenstva
Radio 021 pre 2 satajoš 31 povezana
Srbiju zahvatilo osetno osveženje sa padom temperature za 15 stepeni
Naslovi.ai pre 4 satijoš 41 povezana
Vlada donela odluku koja će uticati na cenu goriva: Od ponedeljka privremeno smanjene akcize na naftne derivate
Dnevnik pre 4 satijoš 14 povezanih