Povezane vesti

"Mensur te je u Budvi..." Stefan Karić otkrio da je Anđela Đuričić imala intimne odnose sa kršnim Crnogorcem, ona zanemela…

"Mensur te je u Budvi..." Stefan Karić otkrio da je Anđela Đuričić imala intimne odnose sa kršnim Crnogorcem, ona zanemela…

Kurir pre 2 dana
Anđela Đuričić i Stefan Karić čim su se uselili na imanje u Šimanovcima, počeli su sa ozbiljnim raspravama. Anđela je pre nekoliko dana imala žestoku raspravu sa Karićem, a on je sinoć, pred kamerama Anđeli u facu rekao da mu je Mensur Ajdarpašić rekao… »
Stefan Karić raskrinkao Anđelu, ona zanemela: Otkrio da su ona i Mensur Hajdarpašić bili intimni "Rekao mi..."

Stefan Karić raskrinkao Anđelu, ona zanemela: Otkrio da su ona i Mensur Hajdarpašić bili intimni "Rekao mi..."

Telegraf pre 2 dana
Tokom emisije "Pitanja gledalaca", voditelj Milan Milošević pročitao je pitanje upućeno Anđeli Đuričić a to je pokrenulo veliku raspravu. Ona i Stefan Karić krenuli su da iznose privatne detalje a on je potom otkrio da su ona i Mensur Ajdarpašić bili… »
Stefan Karić otkrio da su Anđela Đuričić i Mensur Ajdarpašić bili intimni u Budvi: "Rekao mi je to direktno", ona zanemela…

Stefan Karić otkrio da su Anđela Đuričić i Mensur Ajdarpašić bili intimni u Budvi: "Rekao mi je to direktno", ona zanemela…

Blic pre 2 dana
Anđela je negirala da je ikada imala jače emocije prema Stefanu, dok je on tvrdio da se ona pretvarala. Karić je izneo tvrdnje o Anđelinoj intimnosti sa Mensurom Ajdarpašićem, što je ona demantovala. Tokom emisije "Pitanja gledalaca", voditelj Milan… »

Vesti dana »