Povezane vesti
"Mensur te je u Budvi..." Stefan Karić otkrio da je Anđela Đuričić imala intimne odnose sa kršnim Crnogorcem, ona zanemela…
Kurir pre 2 dana
Anđela Đuričić i Stefan Karić čim su se uselili na imanje u Šimanovcima, počeli su sa ozbiljnim raspravama. Anđela je pre nekoliko dana imala žestoku raspravu sa Karićem, a on je sinoć, pred kamerama Anđeli u facu rekao da mu je Mensur Ajdarpašić rekao… »
Stefan Karić raskrinkao Anđelu, ona zanemela: Otkrio da su ona i Mensur Hajdarpašić bili intimni "Rekao mi..."
Telegraf pre 2 dana
Tokom emisije "Pitanja gledalaca", voditelj Milan Milošević pročitao je pitanje upućeno Anđeli Đuričić a to je pokrenulo veliku raspravu. Ona i Stefan Karić krenuli su da iznose privatne detalje a on je potom otkrio da su ona i Mensur Ajdarpašić bili… »
Stefan Karić otkrio da su Anđela Đuričić i Mensur Ajdarpašić bili intimni u Budvi: "Rekao mi je to direktno", ona zanemela…
Blic pre 2 dana
Anđela je negirala da je ikada imala jače emocije prema Stefanu, dok je on tvrdio da se ona pretvarala. Karić je izneo tvrdnje o Anđelinoj intimnosti sa Mensurom Ajdarpašićem, što je ona demantovala. Tokom emisije "Pitanja gledalaca", voditelj Milan… »
Vesti dana »
Protest u Nišu zbog odbijanja opštinskih overivača da overavaju potpise za Studentsku listu
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Izgubio kontrolu nad "golfom", sleteo s puta i udario u stablo: Detalji nesreće u Rožajama u kojoj je stradao mladić (23), devojka povređena
Kurir pre 4 satijoš 1 povezana
"Šest meseci sam bio odvojen od kuće i ćerke": Emotivan govor Darka Stošića u Zagrebu
Mondo pre 4 satijoš 4 povezane