Povezane vesti
Stigao Zelenski: Ovo su ključni zahtevi koje je izneo u Kanadi
Večernje novosti pre 2 dana
PREDSEDNIK Volodimir Zelenski stigao je u Kanadu 9. septembra, u nastojanju da obezbedi podršku za jačanje ukrajinske protivvazdušne odbrane i pripreme za zimu. Foto: Tanjug/AP Photo/Aurel Obreja Očekuje se da će Zelenski održati „važne sastanke“ čiji je… »
Zelenski stigao u zvaničnu posetu Kanadi
Serbian News Media pre 2 dana
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski stigao je danas u Kanadu, gde će boraviti u zvaničnoj poseti. „Stigao sam u Kanadu. Kanada je bila i ostaje jedan od naših najbližih partnera. Cenimo svu podršku Kanađana i odluke koje pomažu Ukrajini da ostane… »
REUC pre 2 dana
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski stigao je danas u Kanadu, gde će boraviti u zvaničnoj poseti. „Stigao sam u Kanadu. Kanada je bila i ostaje jedan od naših najbližih partnera. Cenimo svu podršku Kanađana i odluke koje pomažu Ukrajini da ostane… »
Nova pre 2 dana
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski stigao je danas u Kanadu, gde će boraviti u zvaničnoj poseti. "Stigao sam u Kanadu. Kanada je bila i ostaje jedan od naših najbližih partnera. Cenimo svu podršku Kanađana i odluke koje pomažu Ukrajini da ostane… »
Zelenski stigao kod "jednog od najbližih partnera"! Sa kanadskim premijerom Karnijem razgovaraće o odbrani vazdušnog prostora…
Kurir pre 2 dana
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski stigao je danas u Kanadu, gde će boraviti u zvaničnoj poseti. "Stigao sam u Kanadu. Kanada je bila i ostaje jedan od naših najbližih partnera. Cenimo svu podršku Kanađana i odluke koje pomažu Ukrajini da ostane… »
Vesti dana »
Srbija suršila Belgiju za prvo mesto u grupi: Naši basketaši već znaju protivnika u četvrtfinalu
Nova pre 2 satajoš 31 povezana
Srbiju zahvatilo osetno osveženje sa padom temperature za 15 stepeni
Naslovi.ai pre 4 satijoš 41 povezana