Povezane vesti
Zelenski stigao u zvaničnu posetu Kanadi
Serbian News Media pre 26 dana
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski stigao je danas u Kanadu, gde će boraviti u zvaničnoj poseti. „Stigao sam u Kanadu. Kanada je bila i ostaje jedan od naših najbližih partnera. Cenimo svu podršku Kanađana i odluke koje pomažu Ukrajini da ostane… »
REUC pre 26 dana
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski stigao je danas u Kanadu, gde će boraviti u zvaničnoj poseti. „Stigao sam u Kanadu. Kanada je bila i ostaje jedan od naših najbližih partnera. Cenimo svu podršku Kanađana i odluke koje pomažu Ukrajini da ostane… »
Nova pre 26 dana
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski stigao je danas u Kanadu, gde će boraviti u zvaničnoj poseti. "Stigao sam u Kanadu. Kanada je bila i ostaje jedan od naših najbližih partnera. Cenimo svu podršku Kanađana i odluke koje pomažu Ukrajini da ostane… »
Zelenski stigao kod "jednog od najbližih partnera"! Sa kanadskim premijerom Karnijem razgovaraće o odbrani vazdušnog prostora…
Kurir pre 26 dana
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski stigao je danas u Kanadu, gde će boraviti u zvaničnoj poseti. "Stigao sam u Kanadu. Kanada je bila i ostaje jedan od naših najbližih partnera. Cenimo svu podršku Kanađana i odluke koje pomažu Ukrajini da ostane… »
Vesti dana »
Kandidati Studentske liste: Ko je dozvolio pirotehniku na Tvrđavi i hoće li neko odgovarati?
Južne vesti pre 14 minutajoš 38 povezanih
Studenti u blokadi najavili za sutra okupljanje ispred RIK-a, zbog odluke o glasanju dijaspore
Nova pre 4 satijoš 9 povezanih
Skupština Beograda usvojila 43 tačke dnevnog reda, opozicija traži raspravu o odgovornosti Šapića
Serbian News Media pre 39 minutajoš 47 povezanih