Povezane vesti
"Ja ne otimam mikrofon" Nataša Bekvalac o viralnom snimku Brene i Džejle: Otkrila i zašto nije bila na Karleušinom slavlju…
Kurir pre 44 minuta
Nataša Bekvalac sinoc je održala nastup u Beogradu, gde se pojavila u izazovnom stajlingu. Ona je bila veoma raspoložena, a pred izlazak na binu razgovarala je sa novinarima o aktuelnim estradnim temama. - Nova sam svakog dana, stvarno se dobro osećam u… »
"Ja ne otimam mikrofone": Bekvalčeva o viralnom snimku Brene i Džejle, otkrila i zašto nije bila kod Karleuše
Mondo pre 38 minuta
Nataša Bekvalac sinoć je održala nastup u popularnom beogradskom klubu, a pred okupljenim novinarima pojavila se u provokativnom izdanju. Bekvalčeva je pozirala u providnom čipkanom korset topu ispod kog je nosila samo "nude" dubok veš. Pogledajte kako… »
"Ja ne otimam mikrofon", Nataša o snimku Brene i Džejle, pa otkrila zašto nije bila na slavlju kod Karleuše
Telegraf pre 1 sat
Nataša Bekvalac pojavila se sinoć na nastupu u Nacionalnoj klasi u izazovnom izdanju, a tom prilikom govorila je o aktuelnim temama, odnosu sa kolegama, ali i životu nakon četrdesete. Kako joj se rođendan bliži, Nataša je istakla da se danas oseća bolje… »
"Ja ne otimam mikrofon" Nataša Bekvalac o viralnom snimku Lepe Brene i Džejle Ramović i odnosu sa Reljom: "Nervirao me je"…
Blic pre 10 sati
Progovorila je o svom odnosu sa Sekom Aleksić i Reljom Popovićem, naglašavajući dobru atmosferu u timu IDJ show-a. Nova sezona IDJ Show-a na Blic TV donosi nove talente, velike muzičke nastupe i puno emocija uz podršku mentora. Nataša Bekvalac pojavila… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza: Svežije na severu, toplo na jugu i najava zahlađenja
Naslovi.ai pre 18 minutajoš 29 povezanih
Konaković uputio pismo svim članicama UN-a: Traži sankcije za Srbiju
Danas pre 43 minutajoš 6 povezanih
Nemački mediji o predstojećim izborima u Srbiji: Referendum o Vučiću?
Danas pre 3 satajoš 8 povezanih
Tramp objavio kad očekuje kraj rata u Iranu: „Više ne mogu da izdrže“
Danas pre 24 minutajoš 26 povezanih
Vučić: Glas za bilo koju drugu listu osim za listu Ujedinjena Srbija je glas za blokadere
Beta pre 14 minutajoš 17 povezanih