Povezane vesti
Sudar Mesija i Levandovskog ostao u senci tuče: Poljak se sukobio sa pola protivničkog tima: Svi su skočili, evo kako se…
Kurir pre 1 sat
Okršaj Lionela Mesija i Roberta Levandovskog odnosno Čikago Fajera i Inter Majamija u Sjedinjenim Američkim Državama završen je bez pobednika - 1:1 (1:0), ali je sam meč ostao u drugom planu zbog incidenata na terenu. Levandovski je doneo prednost svom… »
"Ko si ti, tupane?! Šta si osvojio?" Isplivali detalji žestokog sukoba: Argentinac sramno ponizio Levandovskog! (video)
Kurir pre 16 minuta
Čikago Fajer i Inter Majami remizirali su 1:1, ali je veliki derbi ostao u senci žestokog sukoba na terenu. Sve je počelo u završnici meča! Robert Levandovski našao se u žestokoj raspravi sa Rodrigom De Paulom, a Argentinac nije birao reči. Levandovski… »
De Pol objasnio levandovskom neke stvari?! Ja sam prvak sveta i kontinenta, a ko si ti?!
Hot sport pre 1 sat
Završnica duela Čikaga i Intera iz Majamija donela je veliku tenziju, a Rodrigo De Pol i Robert Levandovski našli su se u centru sukoba. Veliki duel Čikago Fajera i Inter Majamija završen je rezultatom 1:1, ali se posle utakmice ne govori samo o golovima… »
Mesi i Leva u okršaju bez pobednika; Poljak se zamalo potukao sa Argentincem VIDEO
B92 pre 2 sata
Inter Majami je uspeo da nadoknadi zaostatak protiv Čikago Fajera i odigraju 1:1 pred 63.094 gledalaca na stadionu Soljer Fild. Time je oboren klupski rekord po broju gledalaca na domaćem terenu, postavljen prošle sezone upravo protiv istog rivala… »
Haos: Potukli se Robert Levandovski i Rodrigo De Pol, pola tima krenulo na Poljaka
Mondo pre 3 sata
Videli smo sudar Lionjela Mesija i Roberta Levandovskog u Americi, ali je taj mč ostao upamćen po tuči! Na kraju je bilo 1:1 (1:0) pošto je Levandovski pogodio u 10. minutu, a Kazemiro izjednačio u 48. na asistenciju Lionela Mesija, ali svi su pričali o… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza: Svežije na severu, toplo na jugu i najava zahlađenja
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 29 povezanih
Konaković od zemalja članica UN traži osudu veličanja Mladića i sankcije za zvaničnike Srbije
Beta pre 16 minutajoš 6 povezanih
Kako nemački mediji pišu o predstojećim izborima u Srbiji: Referendum o Vučiću, Evropa šokirana sahranom Ratka Mladića
Nova pre 2 satajoš 8 povezanih
Tramp o ratu sa Iranom: Sve će biti gotovo odmah posle izbora
Večernje novosti pre 26 minutajoš 25 povezanih