Povezane vesti
Željko Obradović: "Dimitrise, prijatelju, hvala što sam se vratio u porodicu"
Mondo pre 2 dana
Željko Obradović se vratio u Panatinaikos nakon 14 godinaa sada se na tome još jednom zahvalio vlasniku i prvom čoveku kluba Dimitrisu Janakopulosu. Sa njegovim ocem je pokrio Evropu više puta, a sada želi to da ponovi. Ne samo da je vratio Obradovića… »
Željko Obradović otvorio dušu posle povratka: „Panatinaikos je danas nešto sasvim drugo, hvala Dimitrisu prijatelju što mi je…
Hot sport pre 2 dana
Trofejni srpski stručnjak emotivno se obratio Dimitrisu Janakopulosu i ljudima iz Panatinaikosa, kluba u koji se vratio posle 14 godina. Povratak Željka Obradovića u Panatinaikos predstavlja jednu od najvećih evropskih košarkaških priča ovog leta, a… »
"Dimitrise, moj dobri prijatelju..." Obradović otvorio dušu - ustao pred svima i obratio se Janakopulosu: "Hvala ti što si me…
Kurir pre 2 dana
Željko Obradović vratio se u Panatinaikos posle 14 godina, a sada je pred kompletnom "zelenom2 porodicom održao emotivan govor i posebno se zahvalio prvom čoveku kluba Dimitrisu Janakopulosu. Srpski stručnjak nije krio emocije na porodičnom okupljanju… »
Vesti dana »
Basketaši Srbije bolji i od Belgije - u četvrtfinalu EP protiv Litvanije
RTV pre 2 satajoš 31 povezana
Srbiju zahvatilo osetno osveženje sa padom temperature za 15 stepeni
Naslovi.ai pre 4 satijoš 41 povezana
Vlada donela odluku koja će uticati na cenu goriva: Od ponedeljka privremeno smanjene akcize na naftne derivate
Dnevnik pre 4 satijoš 14 povezanih