Povezane vesti
Jovana Jeremić o neprijatnom iskustvu s početka karijere: „Pokušali su da me uvuku u svet prostitucije“
Svet & Skandal pre 3 dana
Voditeljka Jovana Jeremić jedno je od najpoznatijih TV lica, a oduvek je bila poznata po iskrenosti i britkom jeziku. Ona se ne libi da govori na sve teme, te je jednom prilikom otkrila da su na početku karijere pokušali da je uvuku u svet prostitucije… »
"To su monstrumi", Jovanu zamalo uvukli u svet prostitucije: Moćnik joj nudio sve, "Planirana sam za fudbalere"
Telegraf pre 4 dana
Voditeljka Jovana Jeremić jedno je od najpoznatijih TV lica, a oduvek je bila poznata po iskrenosti i britkom jeziku. Ona se ne libi da govori na sve teme, te je jednom prilikom otkrila da su na početku karijere pokušali da je uvuku u svet prostitucije… »
"To su monstrumi", Jovanu Jeremić moćnik pokušao da uvuče u svet prostitucije: "Nisam imala novac, planirana sam za fudbalere"…
Blic pre 4 dana
Taj čovek je sada u bekstvu, a Jovana navodi da nikada neće otkriti njegovo ime. Odbila je ponudu i ističe da je tada položila svoj moralni ispit i time stekla još veće poštovanje od moćnika koji je bio uključen. Voditeljka Jovana Jeremić jedno je od… »
Vesti dana »
Kada stiže prvi sneg u Srbiju? Ivan Ristić najavio još jače zahlađenje, evo kakvo vreme nas čeka do kraja septembra
Mondo pre 5 satijoš 19 povezanih
SRCE: Reagovanje VJT pokušaj režima da amortizuje diplomatske pritiske iz Vašingtona
Beta pre 2 satajoš 14 povezanih
"Očekujem eskalaciju rata": Evropski lideri poslali dramatično upozorenje nakon ruskog napada na voz
Mondo pre 1 satjoš 31 povezana
Počela isplata jednokratne državne pomoći za penzionere i socijalno ugrožene
Naslovi.ai pre 15 minutajoš 69 povezanih
Tesna trka u Švedskoj: Opozicija u prednosti od samo tri mandata, konačni rezultati najranije u sredu
Insajder pre 3 satajoš 22 povezane