Povezane vesti

ON JE IMAO 230 DINARA! PLAĆAO JE MOJOM KARTICOM! Slađa Poršelina raskrinkala OVOG MUŠKARCA!

ON JE IMAO 230 DINARA! PLAĆAO JE MOJOM KARTICOM! Slađa Poršelina raskrinkala OVOG MUŠKARCA!

Svet & Skandal pre 16 sati
Rijaliti učesnica Slađa Lazić Poršelina, kako je i najavila pri samom ulasku u „Elitu 10“, započela je sa raskrinkavanjem svojih cimera koji pred kamerama glume moćne muškarce i žestoke momke, dok u realnom životu nemaju novca ni za osnovne potrebe. Na… »
Poršelina udarila na ovog rijaliti učesnika: Rešila da otkrije šta je radio na Zlatiboru, umešana ova starleta

Poršelina udarila na ovog rijaliti učesnika: Rešila da otkrije šta je radio na Zlatiboru, umešana ova starleta

Telegraf pre 21 sat
Slađa Poršelina otkrila je i pre ulaska u rijaliti da planira da raskrinka pojedine učesnike i njihov "luksuzan" život van rijalitija. Starleta je priznala da Terzu ima prvog na "oko" a on je otkrio št je radio sa njenom karticom na Zlatiboru. Slađa je… »
Raskrinkan rijaliti učesnik 5 dana nakon početka Elite: Otkriveno šta je radio na Zlatiboru, sve se saznalo: Umešana i ova…

Raskrinkan rijaliti učesnik 5 dana nakon početka Elite: Otkriveno šta je radio na Zlatiboru, sve se saznalo: Umešana i ova…

Blic pre 22 sata
Prva na meti joj je bio Terza, koga je prozvala samo pet dana nakon početka šoua, tvrdeći da je živeo na njen račun na Zlatiboru. U razgovoru sa Mahirom, Slađa je istakla da odnos nije najvažnija stvar u vezi i da ne smatra seks presudnim. Slađa… »
"Na kartici je imao 230 dinara, plaćao je mojom" Poršelina iznela sve o odnosu sa Terzom van Elite: Evo šta se dešavalo na…

"Na kartici je imao 230 dinara, plaćao je mojom" Poršelina iznela sve o odnosu sa Terzom van Elite: Evo šta se dešavalo na…

Kurir pre 21 sat
Slađa Poršelina kako je i najavila na samom ulasku u Elitu 10, počela je sa raskrinkavanjem njenih cimera, koji glume moćne muškare pred kamerama, a u spoljnom svetlu nemaju para ni za kafu. Starleta je sada progovorila o Borislavu Terziću Terzi. Slađa… »

Vesti dana »