Povezane vesti

Grupa građana „Niš moj grad“ podržala studentsku listu

Grupa građana „Niš moj grad“ podržala studentsku listu

Niške vesti pre 23 dana
Grupa građana „Niš moj grad“ saopštila je da daje „jasnu i nedvosmislenu podršku“ studentskoj listi i pozvala građanske opcije, grupe građana, pokrete i lokalne inicijative širom Srbije da podrže studente na predstojećim izborima. U saopštenju navode da… »
Grupa građana "Niš moj grad": Jasna i nedvosmislena podrška studentskoj listi, poziv građanskim opcijama da učine isto

Grupa građana "Niš moj grad": Jasna i nedvosmislena podrška studentskoj listi, poziv građanskim opcijama da učine isto

Insajder pre 23 dana
Grupa građana "Niš moj grad" saopštila je danas da pruža jasnu i nedvosmislenu podršku studentskoj listi i poziva sve građanske opcije da učine isto. Studenti su svojim delovanjem pokazali da predstavljaju jednu od najvažnijih društvenih snaga koja se… »
„Niš, moj grad“ podržao studentsku listu

„Niš, moj grad“ podržao studentsku listu

Južne vesti pre 23 dana
Iz lokalne Grupe građana “Niš, moj grad” kažu da će na predstojećim parlamentarnim izborima pružiti podršku studentskoj listi i pozivaju sve građanske opcije da učine isto to. Smatraju da stranke i pokreti ne treba da se odreknu svog političkog… »
Grupa građana Niš moj grad podržala studentsku listu

Danas pre 23 dana
Grupa građana „Niš moj grad“ saopštila je danas da „jasno i nedvosmisleno“ podržava studentsku listu na vanrednim parlamentarnim izborima raspisanim za 25. oktobar. U saopštenju su ocenili da su studenti svojim delovanjem „pokazali da predstavljaju jednu… »

Nedeljnik pre 23 dana
Grupa građana „Niš moj grad“ saopštila je danas da „jasno i nedvosmisleno“ podržava studentsku listu na vanrednim parlamentarnim izborima raspisanim za 25. oktobar. U saopštenju su ocenili da su studenti svojim delovanjem „pokazali da predstavljaju jednu… »

Vesti dana »