Povezane vesti

„Niš, moj grad“ podržao studentsku listu

„Niš, moj grad“ podržao studentsku listu

Južne vesti pre 5 sati
Iz lokalne Grupe građana “Niš, moj grad” kažu da će na predstojećim parlamentarnim izborima pružiti podršku studentskoj listi i pozivaju sve građanske opcije da učine isto to. Smatraju da stranke i pokreti ne treba da se odreknu svog političkog… »
Grupa građana Niš moj grad podržala studentsku listu

Nedeljnik pre 4 sati
Grupa građana „Niš moj grad“ saopštila je danas da „jasno i nedvosmisleno“ podržava studentsku listu na vanrednim parlamentarnim izborima raspisanim za 25. oktobar. U saopštenju su ocenili da su studenti svojim delovanjem „pokazali da predstavljaju jednu… »
Grupa građana "Niš moj grad": Jasna i nedvosmislena podrška studentskoj listi, poziv građanskim opcijama da učine isto

Grupa građana "Niš moj grad": Jasna i nedvosmislena podrška studentskoj listi, poziv građanskim opcijama da učine isto

Insajder pre 5 sati
Grupa građana "Niš moj grad" saopštila je danas da pruža jasnu i nedvosmislenu podršku studentskoj listi i poziva sve građanske opcije da učine isto. Studenti su svojim delovanjem pokazali da predstavljaju jednu od najvažnijih društvenih snaga koja se… »

Danas pre 5 sati
Grupa građana „Niš moj grad“ saopštila je danas da „jasno i nedvosmisleno“ podržava studentsku listu na vanrednim parlamentarnim izborima raspisanim za 25. oktobar. U saopštenju su ocenili da su studenti svojim delovanjem „pokazali da predstavljaju jednu… »
Grupa građana „Niš moj grad“ podržala studentsku listu

Grupa građana „Niš moj grad“ podržala studentsku listu

Niške vesti pre 5 sati
Grupa građana „Niš moj grad“ saopštila je da daje „jasnu i nedvosmislenu podršku“ studentskoj listi i pozvala građanske opcije, grupe građana, pokrete i lokalne inicijative širom Srbije da podrže studente na predstojećim izborima. U saopštenju navode da… »

Vesti dana »