Povezane vesti
"Ovo je za mene najbolja atmosfera u kojoj može da se igra košarka!" Itan Tompson pojačao Partizan, pa poslao jasnu poruku!
Kurir pre 28 minuta
Košarkaši Partizana uveliko se pripremaju za predstojeću sezonu, a nakon prvih kontrolnih mečeva, pred predstavnicima medija pojavila su se i nova pojačanja. Među njima je i reprezentativac Portorika i doskorašnji igrač Indijane, Itan Tompson, koji je… »
Tompson očaran Partizanom i Beogradom, ne skida osmeh: "Još nisam pojeo loš obrok, Karlik mi govori u kojim restoranima da…
Nova pre 33 minuta
Itan Tompson, novi košarkaš Partizana, bio je veoma raspoložen za razgovor sa srpskim novinarima pred pripremne utakmice u Beogradu. Crno-beli će u petak od 20 sati u Pioniru igrati sa Fuenlabradom, a onda ih u nedelju od 19 časova očekuje meč protiv… »
Itan Tompson: "Inteligentan sam igrač, a ovde se igra pametna košarka"
Mondo pre 48 minuta
Partizan je počeo pripreme za novu sezonu, već je odigrao neke utakmice, a sada su se pojačanja pojavila i pred novinarima. Reprezentativac Portorika i doskorašnji NBA košarkaš Itan Tompson je istakao da je jako srećan što je došao u Beograd. Doskorašnji… »
"Još nisam pojeo ni jedan loš obrok!" Novi košarkaš Partizana oduševljen hranom u Beogradu
Večernje novosti pre 33 minuta
Novi košarkaš Partizana, Itan Tompson, oduševljen je Beograd i Partizanom. Foto: Jordan Bank / Getty images / Profimedia Američki košarkaš zadovoljan je dosadašnjim prijemom u ekipi, a posebnu pomoć dobija od Karlika Džonsa, kojeg poznaje nekoliko… »
Tompson oduševljen Partizanom i Beogradom: "Karlik mi bira restorane, nemam na šta da se žalim"
B92 pre 48 minuta
Novi košarkaš Partizana Itan Tompson izjavio je da mu prija boravak u novoj sredini u Beogradu. Američki košarkaš zadovoljan je dosadašnjim prijemom u ekipi, a posebnu pomoć dobija od Karlika Džonsa, kojeg poznaje nekoliko godina. "Pre svega, blagosloven… »
Najveće pojačanje Partizana sa najvećim osmehom ikada: Ovo mu je Karlik Džons poručio kada je došao
Telegraf pre 58 minuta
Velike stvari očekuju se od Itana Tompsona ove sezone u Partizanu. Novi košarkaš crno-belih, koji je došao pravo iz NBA lige, već se adaptirao na evropski sistem košarke i sa širokim osmehom na licu dočekuje nove izazove sa Đoanom Penjarojom i… »
Vesti dana »
ECB podigla kamatnu stopu za 0,25 odsto zbog inflacije izazvane ratom SAD i Irana
Insajder pre 13 minutajoš 24 povezane
Vremenska prognoza: Svežije na severu, toplo na jugu i najava zahlađenja
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 38 povezanih
Studenti zvanično kreću sa kampanjom: Na skupu u Novom Sadu otkrivaju deo studentske liste
Mašina pre 48 minutajoš 17 povezanih
Tramp obećava „dividendu“ od 5.000 dolara svim građanima ako pobedi na izborima
Nova ekonomija pre 4 satijoš 29 povezanih
Izbori 25. oktobra: Do 3. oktobra prijava za glasanje u inostranstvu
In medija pre 1 satjoš 21 povezana