Povezane vesti

Lovernj hvalio jednog novog igrača: Baš je jak Španci i zvanično promenili ime u Partizan Fuenlabrada Penjaroja: Karakter je…

Lovernj hvalio jednog novog igrača: Baš je jak Španci i zvanično promenili ime u Partizan Fuenlabrada Penjaroja: Karakter je…

Sport klub pre 9 minuta
Žofri Lovernj je govorio pred novinarima pred pripremni meč sa Fuenlabradom, a centar Partizana je izdvojio jednog novog igrača u postavi ekipe. Lovernj kaže da je leto proveo odlično, da je zdrav, da je trenirao. „Imamo dobar tim, sad moramo da radimo i… »
"Nedostajao mi je Partizan"

"Nedostajao mi je Partizan"

B92 pre 39 minuta
Košarkaš Partizana Žofri Lovernj izjavio je uoči povratka crno-belih pred navijače da je potpuno spreman za novu sezonu. On je dodao da renoviranom timu treba vreme za uigravanje, dok je posebno pohvalio novog saigrača Lamara Stivensa. "Nisu mi… »
Lovernj na srpskom pričao sa novinarima, otkrio šta je Penjaroja tražio od njega i ko je za njega iznenađenje

Lovernj na srpskom pričao sa novinarima, otkrio šta je Penjaroja tražio od njega i ko je za njega iznenađenje

Nova pre 1 sat
Žofri Lovernj, centar Partizana, na srpskom jeziku je pričao sa novinarima u maloj sali Beogradske arene pred pripremne mečeve u Beogradu. Francuz, koji se oseća i kao Srbin, krajem prošle sezone se vratio u Partizan, u kojem će verovatno i okončati… »
"Svi su dobri, ali on je iznenađenje za mene!" Žofri Lovernj posebno izdvojio jednog saigrača pred start nove sezone Partizana…

"Svi su dobri, ali on je iznenađenje za mene!" Žofri Lovernj posebno izdvojio jednog saigrača pred start nove sezone Partizana…

Večernje novosti pre 1 sat
Centar Partizana, Žofri Lovernj, obratio se medijima na otvorenom treningu crno-belih. Photo: Dusan Milenkovic/ATAImages Nedostajali su vam treninzi, Partizan, utakmice? “Nisu mi nedostajali treninzi, nedostajali su mi Partizan i utakmice. Trenirao sam… »
Žo Lovernj pričao na čistom srpskom jeziku pred novu sezonu sa Partizanom: "Penjaroja je tražio od mene da..."

Žo Lovernj pričao na čistom srpskom jeziku pred novu sezonu sa Partizanom: "Penjaroja je tražio od mene da..."

Telegraf pre 1 sat
Navijači Partizana oduvek su kao simbol borbe isticali Žoa Lovernja, francuskog košarkaša, kojeg sada već mogu da smatraju za domaćeg. Razlog leži u činjenici da se vratio u klub, a pored toga priča na čistom srpskom jeziku. Da je svoje jezičke veštine… »

Vesti dana »