Povezane vesti
Lovernj hvalio jednog novog igrača: Baš je jak Španci i zvanično promenili ime u Partizan Fuenlabrada Penjaroja: Karakter je…
Sport klub pre 9 minuta
Žofri Lovernj je govorio pred novinarima pred pripremni meč sa Fuenlabradom, a centar Partizana je izdvojio jednog novog igrača u postavi ekipe. Lovernj kaže da je leto proveo odlično, da je zdrav, da je trenirao. „Imamo dobar tim, sad moramo da radimo i… »
"Nedostajao mi je Partizan"
B92 pre 39 minuta
Košarkaš Partizana Žofri Lovernj izjavio je uoči povratka crno-belih pred navijače da je potpuno spreman za novu sezonu. On je dodao da renoviranom timu treba vreme za uigravanje, dok je posebno pohvalio novog saigrača Lamara Stivensa. "Nisu mi… »
Lovernj na srpskom pričao sa novinarima, otkrio šta je Penjaroja tražio od njega i ko je za njega iznenađenje
Nova pre 1 sat
Žofri Lovernj, centar Partizana, na srpskom jeziku je pričao sa novinarima u maloj sali Beogradske arene pred pripremne mečeve u Beogradu. Francuz, koji se oseća i kao Srbin, krajem prošle sezone se vratio u Partizan, u kojem će verovatno i okončati… »
"Svi su dobri, ali on je iznenađenje za mene!" Žofri Lovernj posebno izdvojio jednog saigrača pred start nove sezone Partizana…
Večernje novosti pre 1 sat
Centar Partizana, Žofri Lovernj, obratio se medijima na otvorenom treningu crno-belih. Photo: Dusan Milenkovic/ATAImages Nedostajali su vam treninzi, Partizan, utakmice? “Nisu mi nedostajali treninzi, nedostajali su mi Partizan i utakmice. Trenirao sam… »
Žo Lovernj pričao na čistom srpskom jeziku pred novu sezonu sa Partizanom: "Penjaroja je tražio od mene da..."
Telegraf pre 1 sat
Navijači Partizana oduvek su kao simbol borbe isticali Žoa Lovernja, francuskog košarkaša, kojeg sada već mogu da smatraju za domaćeg. Razlog leži u činjenici da se vratio u klub, a pored toga priča na čistom srpskom jeziku. Da je svoje jezičke veštine… »
Vesti dana »
ECB podigla kamatnu stopu za 0,25 odsto zbog inflacije izazvane ratom SAD i Irana
Insajder pre 49 minutajoš 29 povezanih
Vremenska prognoza: Svežije na severu, toplo na jugu i najava zahlađenja
Naslovi.ai pre 20 minutajoš 39 povezanih
Studenti zvanično kreću sa kampanjom: Na skupu u Novom Sadu otkrivaju deo studentske liste
Mašina pre 1 satjoš 22 povezane
Tramp obećava „dividendu“ od 5.000 dolara svim građanima ako pobedi na izborima
Nova ekonomija pre 4 satijoš 29 povezanih
Dijaspora se sprema za glasanje: „Studenti su probudili mnoge pasivne glasače“
Mašina pre 39 minutajoš 23 povezane