Povezane vesti
Evo kako je Filip Živojinović osvojio Aleksandru Prijović: „Tad sam znala da ću se udati za njega“
Svet & Skandal pre 2 dana
Aleksandra Prijović i Filip Živojinović u srećnom su braku već osam godina. Njih dvoje izgradili su porodicu, te su nedavno proslavili i prvi rođendan, svoje ćerke Arije. Ipak, malo ko zna, kako je Filip Živojinović osvojio Aleksandru. Naime, Aleksandra… »
"To me kupilo, taj njegov gest" Ovako je Filip Živojinović osvojio Aleksandru Prijović: "Tad sam znala da ću se udati za njega"…
Blic pre 2 dana
Aleksandra Prijović i Filip Živojinović su u braku osam godina i imaju ćerku Ariju. Filip je osvojio Aleksandru svojim manirima, načinom razmišljanja i posebnim gestom kada joj je doneo paket vode. Aleksandra Prijović i Filip Živojinović u srećnom su… »
Vesti dana »
Sabalenka otvorila dušu, objasnila što je slomila reket: "Samo sam želela..."
Nova pre 44 minutajoš 34 povezane
Novi Pazar – Stabilno i toplije vreme naredne nedelje, povremeno mogući pljuskovi
IndeksOnline pre 4 minutajoš 16 povezanih
Srpski čekić je pokorio Zagreb: Darko Stošić novi FNC šampion posle brutalnih pet rundi!
Hot sport pre 28 minutajoš 16 povezanih
Trampov izaslanik: Ovo je jedino rešenje za mir, Kijev bi mogao da se povuče na ove granice, evo šta sledi
Telegraf pre 59 minutajoš 14 povezanih