Povezane vesti
Radoš Bajić: Kad sam odbio da uđem u JUL, izbrisan sam iz struke, bilo mi je zabranjeno da radim deset godina. Slično je i…
Nova pre 2 sata
Ja sam pola veka u kinematografiji. Ne znam da li to treba da krijem, ili da se hvalim time… Jer, dođe vreme da se skrivaju godine. Ali ja ih ne skrivam, odsečan je na početku razgovora za Nova.rs glumac, scenarista i reditelj Radoš Bajić. Umetnik, koji… »
Novi film Radoša Bajića i dokumentarac o grupi Oasis na repertoaru Cine Grand BIG Čačak bioskopa
Morava info pre 3 sata
ČAČAK – Cine Grand BIG Čačak bioskop objavio je repertoar od 10. do 16. septembra. Četvrtak 10. 9, Petak 11. 9. Pera Kojot protiv sistema, Sinh. – 17:30 Čuvar ikone Svetog Đorđa – 18:20, 20:30 Patrolne šape: Dino avantura, Sinh. –16:30 Spajdermen: Novi… »
„Čuvar ikone Svetog Đorđa“ od 11. do 15. septembra u borskom bioskopu „Zvezda“
Ist media pre 11 sati
Od 11. do 15. septembra u borskom bioskopu „Zvezda“ publiku očekuju animirana avantura „Patrolne šape: Dino avantura“ i domaća drama „Čuvar ikone Svetog Đorđa“. Trajanje: 107 min Godina: 2026. Zemlja: Srbija Režiser: Jelena Bajić Jočić Uloge: Aleksandar… »
Repertoar bioskopa Cine Grand BIG Šabac od 10. do 16. septembra
Šabačke novosti pre 12 sati
Četvrtak 10. 9, Petak 11. 9. Pera Kojot protiv sistema, Sinh. – 17:30 Čuvar ikone Svetog Đorđa – 18:20, 20:30 Patrolne šape: Dino avantura, Sinh. –16:30 Spajdermen: Novi dan – 16:00 Oasis: don’t look back in anger – 18:40 Odiseja – 21:00 Leto – 15:30… »
Vesti dana »
Završen miting Studentske liste u Novom Sadu, predstavljeno 30 kandidata
Beta pre 44 minutajoš 30 povezanih
Od prijave građana do preporuka opštinama: Kako se proverava birački spisak pred izbore
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 33 povezane
FT: Izbori u Srbiji 25. oktobra najteža bitka u političkoj karijeri nacionaliste Vučića
Beta pre 4 satijoš 23 povezane
Vremenska prognoza: Svežije na severu, toplo na jugu i najava zahlađenja
Naslovi.ai pre 2 satajoš 44 povezane
Održan sastanak sa uljarima u vladi, narednih dana konačna otkupna cena suncokreta
RTV pre 1 satjoš 16 povezanih