Povezane vesti
"Kod Žike je bolje nego u hotelu!" Poznati čovek sa estrade otkrio detalje iz Jakšićeve vile: "Dočekaju me..."
Telegraf pre 4 sati
Autor mnogih hitova, Saša Milošević Mare, progovorio je o Žiki Jakšiću, kod kog je rado viđen gost. Mare je otkrio da je Žika vrsan domaćin, te je priznao kako ga Jakšić ugosti kada dođe kod njega. - Žika je odličan domaćin. Kad god dođem kod njega… »
Spremni i nasmejani: Dragana Katić, Žika Jakšić i Saša Milošević Mare stigli na snimanje nove sezone "Nikad nije kasno" (foto)…
Večernje novosti pre 6 sati
DANAS počinje snimanje nove, 12. sezone muzičkog takmičenja „Nikad nije kasno“, a sudeći po atmosferi koja vlada u studiju, ekipa na čelu sa Draganom Katić, Sašom Jakšićem Žikom i Sašom Milševićem Maretom jedva je dočekala povratak pred kamere. Foto… »
"Kad god dođem kod Žike, dočekaju me kupaći kostim i peškir" Mare o velelepnoj Jakšićevoj kući i saradnji s Aleksandrom…
Blic pre 6 sati
Naglasio je da je gostoprimstvo kod Žike bolje nego u hotelu. Mare je izrazio veliko zadovoljstvo saradnjom sa Aleksandrom Prijović. Autor mnogih hitova Saša Milošević Mare govorio je pred našim kamerama o Žiki Jakšiću i Aleksandri Prijović. On je otkrio… »
"Kod Žike kući je bolje nego u hotelu" Mare otkrio kakav je Jakšić domaćin: Kad dođem, dočeka me kupaći kostim
Kurir pre 7 sati
Saša Milošević Mare pred početak nove sezone emisije „ Nikad nije kasno“ govorio je o muzici, saradnjama, ali i privatnom druženju sa Žikom Jakšićem. Kako kaže, kada se kamere ugase, njih dvojica posao uglavnom ostavljaju po strani. Mare je otkrio da je… »
Vesti dana »
Studenti krenuli u kampanju iz Novog Sada: Predstavljeni kandidati, uz poruku 'Odavde je počelo'
BBC News pre 2 satajoš 35 povezanih
FT: Izbori u Srbiji 25. oktobra najteža bitka u političkoj karijeri nacionaliste Vučića
Beta pre 9 satijoš 23 povezane
Vremenska prognoza: Svežije na severu, toplo na jugu i najava zahlađenja
Naslovi.ai pre 1 satjoš 50 povezanih