Povezane vesti

Često je posećivala njegovu vilu: Milica Jokić o bliskom odnosu sa Breninim sinom i žurkama kod Živojinovića

Često je posećivala njegovu vilu: Milica Jokić o bliskom odnosu sa Breninim sinom i žurkama kod Živojinovića

Telegraf pre 1 dan
Mlada pevačica, Milica Jokić, o kojoj se dosta pričalo i pisalo zbog veze sa sinom političara Ivice Dačića, Lukom, pričala je nedavno o druženju sa Viktorom Živojinovićem. Ona ističe da je više puta bila kod Breninog sina u kući, a priznaje da se poznaju… »
"Išla sam na Viktorove žurke": Milica Jokić o druženju s Breninim sinom, priznala i da je uhode na mrežama

"Išla sam na Viktorove žurke": Milica Jokić o druženju s Breninim sinom, priznala i da je uhode na mrežama

Mondo pre 1 dan
Pevačica Milica Jokić, o kojoj se dosta pričalo i pisalo zbog veze sa sinom političara Ivice Dačića, Lukom, pričala je nedavno o druženjima sa Viktorom Živojinovićem. Ona ističe da je više puta bila kod Breninog sina u kući, a priznaje da se poznaju jako… »
"Dosta puta sam bila kod Viktora" Milica Jokić o bliskom odnosu sa Breninim sinom: "Majka bi mi rekla - Nisam te tako…

"Dosta puta sam bila kod Viktora" Milica Jokić o bliskom odnosu sa Breninim sinom: "Majka bi mi rekla - Nisam te tako…

Blic pre 1 dan
Navela je da, kao javna ličnost, doživljava neprijatnosti na društvenim mrežama i žarko želi da zaštiti svoju privatnost. Rekla je da je bila uz Ivicu tokom njegovih zdravstvenih problema. Folk pevačica Milica Jokić, o kojoj se dosta pričalo i pisalo… »

Vesti dana »