Povezane vesti
"Nikola, majku mu, šta to igrate?": Jokiću otac slao poruke usred NBA meča
Mondo pre 29 minuta
Najbolji košarkaš na svetu Nikola Jokić otkrio je simpatičnu anegdotu svoje komunikacije sa ocem, Branislavom, njegovim najvećim fanom, ali i kritičarem. poluvremenu jedne utakmice Denver Nagetsa, Nikola je na displeju telefona video poruku svog oca… »
"Ako kažem 300 dana, ja sam 295 u hali" Jokić: Planiram da igram za reprezentaciju koliko mogu
Kurir pre 50 minuta
U razgovoru sa bivšim košarkašem Miletom Ilićem u podkastu „Jao Mile“, srpski as dotakao se brojnih tema – reprezentacije Srbije, osvajanja NBA titule, prvih koraka u najjačoj ligi sveta, saigrača i rivala, ali i porodice, dece i života u Somboru. Posle… »
Jokić otvoreno o reprezentaciji, tituli i porodici: "Planiram da igram za Srbiju koliko mogu"
B92 pre 25 minuta
Srpski reprezentativac Nikola Jokić govorio je o reprezentaciji SRbije, NBA karijeri, porodici i životu u Somboru. Jokić retko govori o privatnom životu, ali je ovog puta napravio izuzetak i u razgovoru sa bivšim košarkašem Miletom Ilićem u podkastu "Jao… »
Nikola Jokić: Za Srbiju dok god budem mogao
Politika pre 10 minuta
Govoreći o novim patikama u bojama Srbije, Jokić je otkrio da je reprezentacija jedan od razloga zašto ih nosi. Najbolji srpski košarkaš Nikola Jokić ponovo je obradovao navijače srpske reprezentacije. U intervjuu za podkast „Jao Mile“ rekao je da želi… »
Nikola Jokić priznao ko ga najbolje čuva u NBA, spomenuo Hrvata i Bosanca: "Mi smo kabasti..."
Telegraf pre 44 minuta
Nikola Jokić bio je gost podkasta „Jao Mile“, gde je govorio o brojnim temama iz NBA lige, reprezentacije Srbije, ali i života van košarkaškog terena. Kapiten reprezentacije Srbije je rekao da će igrati za Orlove dok god moće. Takođe, jedno od… »
Jokić otkrio do kad će igrati za Srbiju: "Nosiću patike u bojama naše zastave"
Mondo pre 2 sata
Najbolji košarkaš na svetu Nikola Jokić (31) je u podkastu " Jao Mile" rekao da ima plan da i u budućnosti igra za reprezentaciju. redstavljaju svoj model patika "361", Jokić je rekao: "U boji je zastave Srbije, ovu su napravili tako. I prošli model je… »
Nikola Jokić otvorio dušu u podkastu: „Plan je da igram za Srbiju koliko god mogu“
Hot sport pre 2 sata
Nikola Jokić retko daje intervjue u kojima gotovo dva sata potpuno otvoreno govori o sebi, životu i stvarima koje ga čine čovekom van košarkaškog terena. Upravo zato gostovanje u podkastu „Jao Mile“ predstavlja jedno od njegovih najličnijih obraćanja… »
Jokić: "Moja deca me neće pamtiti kao košarkaša, drugo bih voleo"
Mondo pre 2 sata
Najveći srpski i svetski košarkaš Nikola Jokić (31) pričao je iskreno o svojoj porodici i kao malo puta do sada otkrio kako sebe vidi kako oca. U razgovoru sa Miletom Ilićem u podkastu "Jao Mile", kapiten reprezentacije i lider Denver Nagetsa govorio je… »
Somborac obradovao naciju: Jokić otkrio do kada će igrati za reprezentaciju Srbije!
Dnevnik pre 2 sata
Srpski košarkaš Nikola Jokić je bio gost podkasta "Jao Mile“, gde je nagovestio da planira da i u budućnosti nosi dres reprezentacije Srbije. Ostvario je Jokić velike uspehe sa Denverom, ima i sa Srbijom dve medalje sa OI, srebro u Riju i bronzu iz… »
Nikola Jokić: "Mnogo mi nedostaje anonimnost, ne trebam da budem uzor deci"
Večernje novosti pre 2 sata
Kapiten reprezentacije Srbije je gostovao u podkastu Jao Mile u kojem se dotakao mnogih tema. Photo: Antonio Ahel/ATAImages “Pošto je plan da igram za reprezentaciju koliko mogu, tako da imam i patike u našim bojama, što da ne“, rekao je Jokić. Posle… »
Jokić: „Sve sam bezobrazniji prema ljudima, bilo je dosta“
Mondo pre 1 sat
Srpski NBA superstar Nikola Jokić (31) priznao je gostujući u podkastu "Jao Mile" kod Mileta Ilića da mu smetaju molbe i zahtevi fanova da se fotografiše sa njima. I naglasio nekoliko puta da te molbe odbija, svestan da to njegovo "Ne" nekad zvuči i… »
Jokić bez zadrške o braći Strahinji i Nemanji: "I danas se svađamo, tukli su me i maltretirali..."
Telegraf pre 2 sata
Nikola Jokić bio je gost podkasta „Jao Mile“, gde je govorio o brojnim temama, od reprezentacije Srbije do života van košarkaškog terena. Jedna od tema koja je privukla pažnju bila je i njegova porodica, odnosno odnos sa braćom Strahinjom i Nemanjom… »
Nikola Jokić odgovorio koliko će dugo igrati za reprezentaciju Srbije, ovo niko nije očekivao
Telegraf pre 3 sata
Srpski košarkaš Nikola Jokić bio je gost podkasta „Jao Mile“, a tom prilikom govorio je o brojnim košarkaškim temama. Između ostalog, nagovestio je da bi i u budućnosti mogao dugo da nosi dres reprezentacije Srbije - Ove godine su napravili novi, plan je… »
Vesti dana »
Od napada ispred FDU do vanrednih izbora: Studenti prvog blokiranog fakulteta za Nova.rs govore o borbi koja je promenila Srbiju
Nova pre 2 satajoš 34 povezane
Objavljeno uputstvo kako se prijaviti za glasanje u inostranstvu
Radio 021 pre 5 satijoš 33 povezane
FT: Izbori u Srbiji 25. oktobra najteža bitka u političkoj karijeri nacionaliste Vučića
Beta pre 7 satijoš 23 povezane
Vremenska prognoza: Svežije na severu, toplo na jugu i najava zahlađenja
Naslovi.ai pre 10 minutajoš 50 povezanih