Povezane vesti

Jokić bez zadrške o braći Strahinji i Nemanji: "I danas se svađamo, tukli su me i maltretirali..."

Jokić bez zadrške o braći Strahinji i Nemanji: "I danas se svađamo, tukli su me i maltretirali..."

Telegraf pre 24 dana
Nikola Jokić bio je gost podkasta „Jao Mile“, gde je govorio o brojnim temama, od reprezentacije Srbije do života van košarkaškog terena. Ipak, posebno emotivno je govorio o svojoj braći, koju voli i kojima je, kako kaže, zahvalan. Jedna od tema koja je… »
"Nikola, majku mu, šta to igrate?": Jokiću otac slao poruke usred NBA meča

"Nikola, majku mu, šta to igrate?": Jokiću otac slao poruke usred NBA meča

Mondo pre 23 dana
Najbolji košarkaš na svetu Nikola Jokić otkrio je simpatičnu anegdotu svoje komunikacije sa ocem, Branislavom, njegovim najvećim fanom, ali i kritičarem. poluvremenu jedne utakmice Denver Nagetsa, Nikola je na displeju telefona video poruku svog oca… »
"Ako kažem 300 dana, ja sam 295 u hali" Jokić: Planiram da igram za reprezentaciju koliko mogu

"Ako kažem 300 dana, ja sam 295 u hali" Jokić: Planiram da igram za reprezentaciju koliko mogu

Kurir pre 23 dana
U razgovoru sa bivšim košarkašem Miletom Ilićem u podkastu „Jao Mile“, srpski as dotakao se brojnih tema – reprezentacije Srbije, osvajanja NBA titule, prvih koraka u najjačoj ligi sveta, saigrača i rivala, ali i porodice, dece i života u Somboru. Posle… »
Jokić otvoreno o reprezentaciji, tituli i porodici: "Planiram da igram za Srbiju koliko mogu"

Jokić otvoreno o reprezentaciji, tituli i porodici: "Planiram da igram za Srbiju koliko mogu"

B92 pre 23 dana
Srpski reprezentativac Nikola Jokić govorio je o reprezentaciji SRbije, NBA karijeri, porodici i životu u Somboru. Jokić retko govori o privatnom životu, ali je ovog puta napravio izuzetak i u razgovoru sa bivšim košarkašem Miletom Ilićem u podkastu "Jao… »
Nikola Jokić: Za Srbiju dok god budem mogao

Nikola Jokić: Za Srbiju dok god budem mogao

Politika pre 23 dana
Govoreći o novim patikama u bojama Srbije, Jokić je otkrio da je reprezentacija jedan od razloga zašto ih nosi. Najbolji srpski košarkaš Nikola Jokić ponovo je obradovao navijače srpske reprezentacije. U intervjuu za podkast „Jao Mile“ rekao je da želi… »
Nikola Jokić priznao ko ga najbolje čuva u NBA, spomenuo Hrvata i Bosanca: "Mi smo kabasti..."

Nikola Jokić priznao ko ga najbolje čuva u NBA, spomenuo Hrvata i Bosanca: "Mi smo kabasti..."

Telegraf pre 23 dana
Nikola Jokić bio je gost podkasta „Jao Mile“, gde je govorio o brojnim temama iz NBA lige, reprezentacije Srbije, ali i života van košarkaškog terena. Kapiten reprezentacije Srbije je rekao da će igrati za Orlove dok god moće. Takođe, jedno od… »
Jokić otkrio do kad će igrati za Srbiju: "Nosiću patike u bojama naše zastave"

Jokić otkrio do kad će igrati za Srbiju: "Nosiću patike u bojama naše zastave"

Mondo pre 23 dana
Najbolji košarkaš na svetu Nikola Jokić (31) je u podkastu " Jao Mile" rekao da ima plan da i u budućnosti igra za reprezentaciju. redstavljaju svoj model patika "361", Jokić je rekao: "U boji je zastave Srbije, ovu su napravili tako. I prošli model je… »
Somborac obradovao naciju: Jokić otkrio do kada će igrati za reprezentaciju Srbije!

Somborac obradovao naciju: Jokić otkrio do kada će igrati za reprezentaciju Srbije!

Dnevnik pre 23 dana
Srpski košarkaš Nikola Jokić je bio gost podkasta "Jao Mile“, gde je nagovestio da planira da i u budućnosti nosi dres reprezentacije Srbije. Ostvario je Jokić velike uspehe sa Denverom, ima i sa Srbijom dve medalje sa OI, srebro u Riju i bronzu iz… »
Nikola Jokić otvorio dušu u podkastu: „Plan je da igram za Srbiju koliko god mogu“

Nikola Jokić otvorio dušu u podkastu: „Plan je da igram za Srbiju koliko god mogu“

Hot sport pre 23 dana
Nikola Jokić retko daje intervjue u kojima gotovo dva sata potpuno otvoreno govori o sebi, životu i stvarima koje ga čine čovekom van košarkaškog terena. Upravo zato gostovanje u podkastu „Jao Mile“ predstavlja jedno od njegovih najličnijih obraćanja… »
Jokić: "Moja deca me neće pamtiti kao košarkaša, drugo bih voleo"

Jokić: "Moja deca me neće pamtiti kao košarkaša, drugo bih voleo"

Mondo pre 23 dana
Najveći srpski i svetski košarkaš Nikola Jokić (31) pričao je iskreno o svojoj porodici i kao malo puta do sada otkrio kako sebe vidi kako oca. U razgovoru sa Miletom Ilićem u podkastu "Jao Mile", kapiten reprezentacije i lider Denver Nagetsa govorio je… »
Nikola Jokić: "Mnogo mi nedostaje anonimnost, ne trebam da budem uzor deci"

Nikola Jokić: "Mnogo mi nedostaje anonimnost, ne trebam da budem uzor deci"

Večernje novosti pre 23 dana
Kapiten reprezentacije Srbije je gostovao u podkastu Jao Mile u kojem se dotakao mnogih tema. Photo: Antonio Ahel/ATAImages “Pošto je plan da igram za reprezentaciju koliko mogu, tako da imam i patike u našim bojama, što da ne“, rekao je Jokić. Posle… »
Jokić: „Sve sam bezobrazniji prema ljudima, bilo je dosta“

Jokić: „Sve sam bezobrazniji prema ljudima, bilo je dosta“

Mondo pre 23 dana
Srpski NBA superstar Nikola Jokić (31) priznao je gostujući u podkastu "Jao Mile" kod Mileta Ilića da mu smetaju molbe i zahtevi fanova da se fotografiše sa njima. I naglasio nekoliko puta da te molbe odbija, svestan da to njegovo "Ne" nekad zvuči i… »
Nikola Jokić odgovorio koliko će dugo igrati za reprezentaciju Srbije, ovo niko nije očekivao

Nikola Jokić odgovorio koliko će dugo igrati za reprezentaciju Srbije, ovo niko nije očekivao

Telegraf pre 23 dana
Srpski košarkaš Nikola Jokić bio je gost podkasta „Jao Mile“, a tom prilikom govorio je o brojnim košarkaškim temama. Između ostalog, nagovestio je da bi i u budućnosti mogao dugo da nosi dres reprezentacije Srbije - Ove godine su napravili novi, plan je… »

Vesti dana »