Povezane vesti
"Volim Novaka Đokovića, njegova žena je sjajna": Grk zbog našeg tenisera prekinuo nastup, spomenuo i Aleksandru Prijović
Mondo pre 2 sata
Jedna od najvećih grčkih muzičkih zvezda, Konstantinos Argiros, večeras održava koncert u Beogradu, a pre nastupa otvoreno je govorio o prijateljstvima koje ima u Srbiji, ali i druženju sa Novakom Đokovićem i njegovom suprugom Jelenom. Pre par meseci… »
Imam prijatelje u Srbiji, hrana je mnogo ukusna: Konstantinos Argiros večeras nastupa u Beogradu (foto)
Večernje novosti pre 2 sata
JEDNA od najvećih grčkih muzičkih zvezda, Konstantinos Argiros, večeras priređuje spektakl u Beogradu, gradu u kom se, kako sam ističe, oseća kao kod kuće. Foto: Novosti Pred sam nastup, pevač je otvoreno govorio o svojoj ljubavi prema Srbiji. Argiros je… »
"Da li sam uradio nešto loše?" Konstantinos se skroz zbunio zbog Milice Pavlović, sada se svi pitaju jedno
Telegraf pre 2 sata
Poznati grčki pevač, Konstantinos Argiros, večeras, 10. septembra, održava nastup pred beogradskom publikom. Pre nego što je izašao na binu, Argiros je za domaće medije govorio o svojoj ljubavi prema Srbiji i otkrio da se ovde oseća kao kod kuće, a potom… »
"Volim Novaka Đokovića, njegova žena je sjajna" Konstantinos Argiros večeras nastupa u Beogradu: "Imam prijatelje u Srbiji…
Blic pre 3 sata
Argiros je pohvalio Aleksandru Prijović i otkrio da planiraju moguću muzičku saradnju. Na repertoaru su najveći Argirosovi hitovi, a koncert se najavljuje kao jedan od najvažnijih muzičkih događaja godine. Jedna od najvećih grčkih muzičkih zvezda… »
Vesti dana »
FOTO, VIDEO Skup Studentskog pokreta u Novom Sadu: "Pobeda studenata značiće pobedu Srbije"
Radio 021 pre 24 satajoš 35 povezanih
FT: Izbori u Srbiji 25. oktobra najteža bitka u političkoj karijeri nacionaliste Vučića
Beta pre 9 satijoš 23 povezane
Vremenska prognoza: Svežije na severu, toplo na jugu i najava zahlađenja
Naslovi.ai pre 1 satjoš 50 povezanih