Povezane vesti

"Volim Novaka Đokovića, njegova žena je sjajna": Grk zbog našeg tenisera prekinuo nastup, spomenuo i Aleksandru Prijović

"Volim Novaka Đokovića, njegova žena je sjajna": Grk zbog našeg tenisera prekinuo nastup, spomenuo i Aleksandru Prijović

Mondo pre 2 sata
Jedna od najvećih grčkih muzičkih zvezda, Konstantinos Argiros, večeras održava koncert u Beogradu, a pre nastupa otvoreno je govorio o prijateljstvima koje ima u Srbiji, ali i druženju sa Novakom Đokovićem i njegovom suprugom Jelenom. Pre par meseci… »
Imam prijatelje u Srbiji, hrana je mnogo ukusna: Konstantinos Argiros večeras nastupa u Beogradu (foto)

Imam prijatelje u Srbiji, hrana je mnogo ukusna: Konstantinos Argiros večeras nastupa u Beogradu (foto)

Večernje novosti pre 2 sata
JEDNA od najvećih grčkih muzičkih zvezda, Konstantinos Argiros, večeras priređuje spektakl u Beogradu, gradu u kom se, kako sam ističe, oseća kao kod kuće. Foto: Novosti Pred sam nastup, pevač je otvoreno govorio o svojoj ljubavi prema Srbiji. Argiros je… »
"Da li sam uradio nešto loše?" Konstantinos se skroz zbunio zbog Milice Pavlović, sada se svi pitaju jedno

"Da li sam uradio nešto loše?" Konstantinos se skroz zbunio zbog Milice Pavlović, sada se svi pitaju jedno

Telegraf pre 2 sata
Poznati grčki pevač, Konstantinos Argiros, večeras, 10. septembra, održava nastup pred beogradskom publikom. Pre nego što je izašao na binu, Argiros je za domaće medije govorio o svojoj ljubavi prema Srbiji i otkrio da se ovde oseća kao kod kuće, a potom… »
"Volim Novaka Đokovića, njegova žena je sjajna" Konstantinos Argiros večeras nastupa u Beogradu: "Imam prijatelje u Srbiji…

"Volim Novaka Đokovića, njegova žena je sjajna" Konstantinos Argiros večeras nastupa u Beogradu: "Imam prijatelje u Srbiji…

Blic pre 3 sata
Argiros je pohvalio Aleksandru Prijović i otkrio da planiraju moguću muzičku saradnju. Na repertoaru su najveći Argirosovi hitovi, a koncert se najavljuje kao jedan od najvažnijih muzičkih događaja godine. Jedna od najvećih grčkih muzičkih zvezda… »

Vesti dana »