Povezane vesti

"Zaprošena sam! Rekla sam DA!" Ana Radulović iznenadila sve objavom - zablista u belom

"Zaprošena sam! Rekla sam DA!" Ana Radulović iznenadila sve objavom - zablista u belom

Telegraf pre 12 sati
Voditeljka "Elite", Ana Radulović, podigla je prašinu novom objavom na Instagramu, gde je podelila hit fotografiju uz poruku da je zaprošena. Reč je o simpatičnom i šaljivom trenutku iz bekstejdža u kom joj je voditelj Milan Milošević u svom stilu Ani… »
"Zaprošena sam, rekla sam "da" Ana Radulović se oglasila novom objavom i napravila haos na mrežama: "Nudim ti sve što imam"

"Zaprošena sam, rekla sam "da" Ana Radulović se oglasila novom objavom i napravila haos na mrežama: "Nudim ti sve što imam"

Blic pre 13 sati
Voditeljka Ana Radulović podigla je pravu prašinu najnovijom objavom na Instagramu, gde je podelila fotografiju uz poruku da je zaprošena i da je pristala, označivši kolegu Milana Miloševića. Reč je o simpatičnom i šaljivom trenutku iz bekstejdža u kom… »
"Zaprošena! Rekla sam 'da'" Ana Radulović iznenadila ljude na mrežama! Snimila se sa ovim muškarcem: Nudim sve što imam...

"Zaprošena! Rekla sam 'da'" Ana Radulović iznenadila ljude na mrežama! Snimila se sa ovim muškarcem: Nudim sve što imam...

Kurir pre 12 sati
Voditeljka Ana Radulović iznenadila je pratioce najnovijom objavom na Instagramu, gde je otkrila da je zaprošena i da je rekla "da", a uz fotografiju je označila kolegu Milana Miloševića. Ipak, nije reč o pravoj prosidbi, već o šaljivom trenutku iz… »

Vesti dana »