Povezane vesti
Melina Džinović se opet udala, a ovako je pričala o trećem detetu: "Neću moći da putujem i spavam do 12 sati"
Nova pre 8 sati
Modna dizajnerka Melina Džinović nedavno je ponovo stala na "ludi kamen", a svojevremeno je pričala o tome zbog čega nije želela treće dete. Melina Džinović je sa Harisom Džinovićem dobila dvoje dece - ćerku Đinu i sina Kana, a jednom prilikom dizajnerka… »
UŽIVA PORED MILIONERA (70), A SA SINOM NE PRIČA! Melina Džinović otkrila stav o trećem detetu i trudnoći.
Svet & Skandal pre 11 sati
foto Ivan Vucicevic Melina Džinović (45), nekadašnja supruga pevača Harisa Džinovića, sreću je pronašla kraj bogatog Engleza Džefrija Arnolda (70), kom je proletos rekla sudbonosno „da“. O njenom komplikovanom odnosu sa sinom Kanom, kog je dobila u braku… »
"Treća trudnoća bi mi sve uskratila“ Melina Džinović otkrila zašto nije želela još jedno dete sa Harisom: Odlazim...
Kurir pre 13 sati
Melina Galić nekada Džinović, nekadašnja supruga pevača Harisa Džinovića, sreću je pronašla kraj bogatog Engleza Džefrija Arnolda , za kog je pre nekoliko meseci rekla sudbonosno "da". Njihov odnos privlači pažnju javnosti, a o privatnom životu modne… »
"Odavno sam donela odluku o trećem detetu": Melina uživa u braku sa bogatašem, a ovo je njen stav o trudnoći
Mondo pre 14 sati
Melina Džinović (45), nekadašnja supruga pevača Harisa Džinovića, sreću je pronašla kraj bogatog Engleza Džefrija Arnolda (70), kom je proletos rekla sudbonosno "da". O njenom komplikovanom odnosu sa sinom Kanom, kog je dobila u braku sa Harisom, odavno… »
"Odavno sam donela odluku o trećem detetu" Harisova bivša žena Melina (45) uživa kraj bogatog Engleza (70), a sa sinom nema…
Blic pre 15 sati
Melina je izjavila da ne želi više dece jer uživa u svom načinu života. Tokom nedavnog boravka u Beogradu, Melina je imala neprijatan susret sa sinom Kanom, kojeg je ignorisala. Melina Džinović (45), nekadašnja supruga pevača Harisa Džinovića, sreću je… »
"Odavno sam donela odluku" Sa sinom Kanom nema kontakt, a evo šta je Melina rekla o trećem detetu
Telegraf pre 15 sati
Melina Galić (45), nekadašnja supruga pevača Harisa Džinovića, sreću je pronašla kraj bogatog Engleza Džefrija Arnolda (70), za kog je pre nekoliko meseci rekla sudbonosno "da". Njihov odnos privlači pažnju javnosti, a o privatnom životu modne kreatorke… »
Vesti dana »
RHMZ: Danas kraj toplotnog talasa i stiže naoblačenje sa kišom
Naslovi.ai pre 13 satijoš 20 povezanih
Studenti: Registrovano nekoliko lažnih udruženja koja u imenu sadrže studentsku listu
Danas pre 10 satijoš 30 povezanih
SAD četvrt veka od napada 11.septembra, Tramp: Iran ne sme da ima nuklearno oružje
RTV pre 3 satajoš 22 povezane
Pravo malo bogatstvo: Poznato koliko je Angelina Topić zaradila za treće mesto u Budimpešti!
Hot sport pre 2 satajoš 36 povezanih