Povezane vesti

Pao poljubac Laure i Cara, osamili se ispod trema: Prešao preko svojih reči pa joj otkrio šta planira

Pao poljubac Laure i Cara, osamili se ispod trema: Prešao preko svojih reči pa joj otkrio šta planira

Mondo pre 8 sati
Filip Car poveo je Lauru Prgomet ispod trema, te je tako pao poljubac, nakon čega joj je otkrio da razmišlja da pogazi svoju reč i bude intiman sa njom. - Što sam te isprozivao? - pitao je Car. - Molim?! Rekao si da si me otpisao kada si video šta radim… »
Ovo je NOVA DEVOJKA Filipa Cara – pao poljubac pred kamerama Elite 10

Ovo je NOVA DEVOJKA Filipa Cara – pao poljubac pred kamerama Elite 10

Svet & Skandal pre 9 sati
Filip Car je poveo Lauru ispod trema kako bi porazgovarali i razmenili nežnosti, a tom prilikom joj je priznao da razmišlja da pređe preko svojih principa i bude intiman sa njom u prostorijama rehaba. – Što sam te isprozivao – pitao je Filip Car. –… »
Ovo je nova devojka Filipa Cara Pao poljubac! On joj odmah izljubomorisao: "Ljubila si se sa Ivanom Marinkovićem"

Ovo je nova devojka Filipa Cara Pao poljubac! On joj odmah izljubomorisao: "Ljubila si se sa Ivanom Marinkovićem"

Blic pre 14 sati
Tokom razgovora, Laura je kritikovala Filipa i uporedila ga sa Majom zbog njegovog ponašanja. Filip je prozivao Lauru za navodne veze sa drugim učesnicima, što je ona delimično negirala. Filip Car je poveo Lauru ispod trema kako bi porazgovarali i… »
"Ti si kao Maja" Ovo je nova devojka Filipa Cara: Šuška se da je za nju uzeo velike pare, a sad pao i poljubac

"Ti si kao Maja" Ovo je nova devojka Filipa Cara: Šuška se da je za nju uzeo velike pare, a sad pao i poljubac

Kurir pre 14 sati
Filip Car definitivno nije mogao da nastavi priču sa kojom je ušao u novu sezonu rijalitija, a to je da ne želi da bude ni sa jednom devojkom. Sinoć su mu popustile kočnice, pa je Lauru Prgomet, inače njegovu zemljakinju, poveo ispod trema gde su… »
Pao poljubac Laure i Cara! On odmah pokazao ljubomoru: "Ljubila si se sa Ivanom Marinkovićem"

Pao poljubac Laure i Cara! On odmah pokazao ljubomoru: "Ljubila si se sa Ivanom Marinkovićem"

Telegraf pre 14 sati
Filip Car poveo je Lauru Prgomet ispod trema kako bi nasamo razgovarali, a njihov susret nije prošao bez razmene nežnosti. Tokom razgovora, Car joj je priznao da razmišlja da pređe preko svojih ranijih principa i da sa njom bude intiman u prostorijama… »

Vesti dana »