Povezane vesti

Nikola Jokić podigao glas: "Dosta je više, sve više me nervira..."

Nikola Jokić podigao glas: "Dosta je više, sve više me nervira..."

Telegraf pre 5 sati
Najbolji košarkaš sveta, Nikola Jokić već godinama unazad privlači pažnju gde god da se pojavi - bilo u dresu reprezentacije ili u onom Denverovom. Svi žele fotografiju, autogram... Međutim, kako je sam Nikola Jokić rekao u podkastu "Jao Mile", njemu to… »
Ma, kakva košarka? Jokićeva ljubav prema konjima nema cenu: “Volim kada svi odu da...

Ma, kakva košarka? Jokićeva ljubav prema konjima nema cenu: “Volim kada svi odu da...

Telegraf pre 11 sati
Nikola Jokić je najbolji košarkaš na svetu, uzor mnogih, velika NBA zvezda sa titulama MVP-ja, pretenom najjace lige na svetu… Ipak, neretko Nikola pokaže ko je i zapravo šta je on. Daleko od neverovatne Amerike, u nekoj “maloj” zemlji Srbiji, Nikola… »
"Nekome se neće svideti, ali..." Nikola Jokić otvorio dušu i poslao moćnu poruku: Moje mišljenje možda nije popularno...

"Nekome se neće svideti, ali..." Nikola Jokić otvorio dušu i poslao moćnu poruku: Moje mišljenje možda nije popularno...

Kurir pre 13 sati
Najbolji košarkaš sveta, Nikola Jokić, ponovo je privukao pažnju svojom iskrenošću i skromnošću, iznevši stav koji se razlikuje od uobičajenog mišljenja mnogih sportista o tome da li bi javne ličnosti trebalo da budu uzori mlađim generacijama. Gostujući… »
Nikola Jokić: "Deca ne treba da me vide kao uzor, jer..."

Nikola Jokić: "Deca ne treba da me vide kao uzor, jer..."

Telegraf pre 14 sati
Najbolji košarkaš sveta - Nikola Jokić, još jednom je pokazao svoju skromnost, ali i istakao sasvim drugačije mišljenje od mnogih sportista koji smatraju da bi trebalo da budu uzor mlađim generacijama. Jokić je u podkastu "Jao Mile" pojasnio zašto misli… »

Vesti dana »