Povezane vesti

OpenAI bi da povuče ručnu: Zašto se ljudi koji prave najmoćniju AI sada plaše brzine njenog razvoja

OpenAI bi da povuče ručnu: Zašto se ljudi koji prave najmoćniju AI sada plaše brzine njenog razvoja

Bonitet pre 8 sati
Ilustracija: ChatGPT Godinama je pitanje bilo ko će prvi. OpenAI, Anthropic, Google DeepMind, Meta i drugi ulagali su milijarde dolara kako bi napravili što sposobniju veštačku inteligenciju. Sada se pojavljuje sasvim drugačije pitanje. Ko će prvi da… »
OpenAI razmatra mogućnost da uspori razvoj veštačke inteligencije

OpenAI razmatra mogućnost da uspori razvoj veštačke inteligencije

Euronews pre 12 sati
Američka kompanija OpenAI razmatra da uspori razvoj najsavremenije veštačke inteligencije (AI), a izvršni direktor te kompanije Sem Altman je kazao da se nada da će i druge kompanije iz ove oblasti učiniti isto, izjavili su izvori upoznati sa situacijom… »
Altman zaposlenima: OpenAI je spreman da uspori razvoj najnaprednije veštačke inteligencije

Altman zaposlenima: OpenAI je spreman da uspori razvoj najnaprednije veštačke inteligencije

Bloomberg Adria pre 13 sati
OpenAI razmatra mogućnost usporavanja razvoja najnaprednije veštačke inteligencije (AI), a izvršni direktor kompanije koja stoji iza ChatGPT-ja, Sam Altman, nada se da će isto učiniti i druge kompanije iz ove oblasti. Na sastanku sa svim zaposlenima… »
Altman kazao zaposlenima da je OpenAI spreman da uspori razvoj AI

Altman kazao zaposlenima da je OpenAI spreman da uspori razvoj AI

Biznis.rs pre 14 sati
Strah od superinteligencije je sve veći. Kompanija OpenAI razmatra usporavanje razvoja najsavremenije veštačke inteligencije, a Sem Altman (Sam Altman), izvršni direktor kompanije koja je kreirala ChatGPT, nada se da će i druge kompanije u ovoj oblasti… »

Vesti dana »