Povezane vesti
OpenAI bi da povuče ručnu: Zašto se ljudi koji prave najmoćniju AI sada plaše brzine njenog razvoja
Bonitet pre 8 sati
Ilustracija: ChatGPT Godinama je pitanje bilo ko će prvi. OpenAI, Anthropic, Google DeepMind, Meta i drugi ulagali su milijarde dolara kako bi napravili što sposobniju veštačku inteligenciju. Sada se pojavljuje sasvim drugačije pitanje. Ko će prvi da… »
OpenAI razmatra mogućnost da uspori razvoj veštačke inteligencije
Euronews pre 12 sati
Američka kompanija OpenAI razmatra da uspori razvoj najsavremenije veštačke inteligencije (AI), a izvršni direktor te kompanije Sem Altman je kazao da se nada da će i druge kompanije iz ove oblasti učiniti isto, izjavili su izvori upoznati sa situacijom… »
Altman zaposlenima: OpenAI je spreman da uspori razvoj najnaprednije veštačke inteligencije
Bloomberg Adria pre 13 sati
OpenAI razmatra mogućnost usporavanja razvoja najnaprednije veštačke inteligencije (AI), a izvršni direktor kompanije koja stoji iza ChatGPT-ja, Sam Altman, nada se da će isto učiniti i druge kompanije iz ove oblasti. Na sastanku sa svim zaposlenima… »
Altman kazao zaposlenima da je OpenAI spreman da uspori razvoj AI
Biznis.rs pre 14 sati
Strah od superinteligencije je sve veći. Kompanija OpenAI razmatra usporavanje razvoja najsavremenije veštačke inteligencije, a Sem Altman (Sam Altman), izvršni direktor kompanije koja je kreirala ChatGPT, nada se da će i druge kompanije u ovoj oblasti… »
Vesti dana »
RHMZ: Danas kraj toplotnog talasa i stiže naoblačenje sa kišom
Naslovi.ai pre 12 satijoš 20 povezanih
Početak izborne kampanje Studentske liste i upozorenje na lažna udruženja
Naslovi.ai pre 9 satijoš 30 povezanih
Kule bliznakinje na nebu Njujorka - 2.977 dronova u znak sećanja na 11. septembar
RTS pre 1 satjoš 22 povezane
"Orlovi" uspešno savladali težak ispit: Srbija pobedila Estoniju na startu Evropskog prvenstva
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 41 povezana