Povezane vesti

Sanja Grujić iznela SVE DETALJE raskida sa Markom – zbog OVOG poteza nema povratka!

Sanja Grujić iznela SVE DETALJE raskida sa Markom – zbog OVOG poteza nema povratka!

Svet & Skandal pre 8 sati
Tokom emisije „Gledanje snimaka“, voditelj Milan Milošević najavio je učesnicima video-snimak na kojem Sanja Grujić govori o svom bivšem partneru Marku Stefanoviću i njegovoj novoj devojci. Nakon odgledanog priloga, Sanja je pred kamerama i ostalim… »
"Priznaj da smo bile zajedno!" Miljana Kulić saterala Jasenku u ćošak, iznela šta se dešavalo u krevetu: "Znam ko sam i šta…

"Priznaj da smo bile zajedno!" Miljana Kulić saterala Jasenku u ćošak, iznela šta se dešavalo u krevetu: "Znam ko sam i šta…

Blic pre 10 sati
Jasenka je izrazila razočaranje i naglasila da nije opsednuta Miljanom te da nije očekivala takvo ponašanje. Miljana je iznela optužbe o Jasenkinim osećanjima i seksualnoj orijentaciji, što je Jasenka odmah demantovala. Voditelj Milan Milošević najavio… »
"Nijedan partner mi nije isisao energiju kao ona" Miljana Kulić šokirala naciju svojom izjavom o odnosu sa Jasenkom: Samo…

"Nijedan partner mi nije isisao energiju kao ona" Miljana Kulić šokirala naciju svojom izjavom o odnosu sa Jasenkom: Samo…

Kurir pre 12 sati
Tokom sinoćne emisije "Gledanje snimaka“ došlo je do žestoke rasprave između Miljane Kulić i njene prijateljice Jasenke Cindrić. Nakon što je voditelj Milan Milošević pustio snimak na kojem Miljana govori o Jasenki, njih dve su pred ostalim učesnicima… »
"Ovo je sahranilo sve što sam osećala prema njemu": Sanja Grujić otkrila sve detalje raskida sa Markom, preko jednog mu nikada…

"Ovo je sahranilo sve što sam osećala prema njemu": Sanja Grujić otkrila sve detalje raskida sa Markom, preko jednog mu nikada…

Blic pre 13 sati
Priznala je da je ranije patila zbog raskida i nadala se pomirenju, ali su joj emocije nestale kada je saznala za Markovu novu devojku. Izjavila je da se više ne zanima za Marka i da sada oseća ispunjenost i zadovoljstvo u životu. Tokom emisije "Gledanje… »
"Marko je za mene pluskvamperfekat“ Sanja Grujić brutalno oplela po bivšem, pa otkrila: Sada cvetam...

"Marko je za mene pluskvamperfekat“ Sanja Grujić brutalno oplela po bivšem, pa otkrila: Sada cvetam...

Kurir pre 12 sati
Tokom emisije "Gledanje snimaka“, voditelj Milan Milošević najavio je učesnicima prilog u kojem Sanja Grujić govori o bivšem partneru Marku Stefanoviću i njegovoj sadašnjoj devojci. Nakon što je pogledala snimak, Sanja je pred kamerama i ostalim… »
"Ovo je sahranilo sve": Sanja Grujić otkrila zbog čega je precrtala Marka, preko jednog mu nikada neće preći

"Ovo je sahranilo sve": Sanja Grujić otkrila zbog čega je precrtala Marka, preko jednog mu nikada neće preći

Telegraf pre 13 sati
Tokom emisije "Gledanje snimaka", voditelj Milan Milošević pustio je učesnicima prilog u kojem Sanja Grujić govori o bivšem partneru Marku Stefanoviću i njegovoj novoj devojci. Nakon odgledanog snimka, Sanja je otvoreno govorila o njihovom raskidu… »

Vesti dana »