Povezane vesti

Vildoza otkrio kako je odlučio da dođe u Partizan: Ranije pričao da to neće uraditi, a sada njegova supruga reaguje veoma…

Vildoza otkrio kako je odlučio da dođe u Partizan: Ranije pričao da to neće uraditi, a sada njegova supruga reaguje veoma…

Nova pre 1 dan
Luka Vildoza je dolaskom u Partizan ispisao istoriju Evrolige, pošto je postao prvi košarkaš koji je tokom karijere nosio dresove Panatinaikosa, Olimpijakosa, Crvene zvezde i crno-belih. Njegov transfer u Partizan očekivano nije najbolje prihvaćen među… »
Vildosa objasnio kako je došao u Partizan: "Ranije sam govorio..."

Vildosa objasnio kako je došao u Partizan: "Ranije sam govorio..."

B92 pre 1 dan
Argentinski košarkaš Luka Vildosa postao je novi član beogradskog Partizana ovog leta. Luka Vildosa je dolaskom u Partizan postao prvi igrač u istoriji Evrolige koji je igrao za Panatinaikos, Olimpijakos, Crvenu zvezdu i Partizan. Navijačima crveno-belih… »
"Moja supruga reaguje burno, a ja..." Luka Vildoza o "prozivkama" zbog prelaska u Partizan

"Moja supruga reaguje burno, a ja..." Luka Vildoza o "prozivkama" zbog prelaska u Partizan

Večernje novosti pre 1 dan
Argentinski košarkaš Luka Vildosa govorio je o tome kako je došao u Partizan, Beogradu, navijačima... Photo: Dusan Milenkovic/ATAImages Ranije je nastupao za Zvezdum, pa navijačimo crveno-belih nije prijao njegov prelazak u redove najvećeg rivala. Luka… »
Prelepa Srpkinja, supruga Luke Vildoze, teško prihvata kritike na njegov račun posle potpisa za Partizan

Prelepa Srpkinja, supruga Luke Vildoze, teško prihvata kritike na njegov račun posle potpisa za Partizan

Telegraf pre 1 dan
Prelazak Luke Vildoze ovog leta u Partizan izazvao je brojne komentare, pošto je u sezoni 2022/23 igrao za Crvenu zvezdu. I dok su u crno-belom taboru oduševljeni - navijači su ga odmah prihvatili i na neki način im je drago sto je posle Zvezde izabrao… »
"Dobacuju mi na ulici, žena se iznervira kad to čuje..." Vildoza otvorio dušu: Neću da se svađam i bijem, ali...

"Dobacuju mi na ulici, žena se iznervira kad to čuje..." Vildoza otvorio dušu: Neću da se svađam i bijem, ali...

Kurir pre 1 dan
Luka Vildoza je potpisom za Partizan navukao na sebe bes navijača Crvene zvezde - kluba u kojem je proveo jednu sezonu. Upitan je bio argentinski as o dobacivanjim navijača u Beogradu... „Moja supruga je ta koja burnije reaguje i iznervira se na ljude… »

Vesti dana »