Povezane vesti
Vildoza otkrio kako je odlučio da dođe u Partizan: Ranije pričao da to neće uraditi, a sada njegova supruga reaguje veoma…
Nova pre 1 dan
Luka Vildoza je dolaskom u Partizan ispisao istoriju Evrolige, pošto je postao prvi košarkaš koji je tokom karijere nosio dresove Panatinaikosa, Olimpijakosa, Crvene zvezde i crno-belih. Njegov transfer u Partizan očekivano nije najbolje prihvaćen među… »
Vildosa objasnio kako je došao u Partizan: "Ranije sam govorio..."
B92 pre 1 dan
Argentinski košarkaš Luka Vildosa postao je novi član beogradskog Partizana ovog leta. Luka Vildosa je dolaskom u Partizan postao prvi igrač u istoriji Evrolige koji je igrao za Panatinaikos, Olimpijakos, Crvenu zvezdu i Partizan. Navijačima crveno-belih… »
"Moja supruga reaguje burno, a ja..." Luka Vildoza o "prozivkama" zbog prelaska u Partizan
Večernje novosti pre 1 dan
Argentinski košarkaš Luka Vildosa govorio je o tome kako je došao u Partizan, Beogradu, navijačima... Photo: Dusan Milenkovic/ATAImages Ranije je nastupao za Zvezdum, pa navijačimo crveno-belih nije prijao njegov prelazak u redove najvećeg rivala. Luka… »
Prelepa Srpkinja, supruga Luke Vildoze, teško prihvata kritike na njegov račun posle potpisa za Partizan
Telegraf pre 1 dan
Prelazak Luke Vildoze ovog leta u Partizan izazvao je brojne komentare, pošto je u sezoni 2022/23 igrao za Crvenu zvezdu. I dok su u crno-belom taboru oduševljeni - navijači su ga odmah prihvatili i na neki način im je drago sto je posle Zvezde izabrao… »
"Dobacuju mi na ulici, žena se iznervira kad to čuje..." Vildoza otvorio dušu: Neću da se svađam i bijem, ali...
Kurir pre 1 dan
Luka Vildoza je potpisom za Partizan navukao na sebe bes navijača Crvene zvezde - kluba u kojem je proveo jednu sezonu. Upitan je bio argentinski as o dobacivanjim navijača u Beogradu... „Moja supruga je ta koja burnije reaguje i iznervira se na ljude… »
Vesti dana »
Basketaši Srbije pobedili Belgiju i kao prvi u grupi se plasirali u četvrtfinale EP
N1 Info pre 2 satajoš 31 povezana
Srbiju zahvatilo osetno osveženje sa padom temperature za 15 stepeni
Naslovi.ai pre 4 satijoš 41 povezana