Povezane vesti

"Čim siđem sa bine ponovo sam samo mama" Pevačica se za potomstvo borila 13 godina, vratila se na scenu, pa progovorila o…

"Čim siđem sa bine ponovo sam samo mama" Pevačica se za potomstvo borila 13 godina, vratila se na scenu, pa progovorila o…

Blic pre 1 dan
Manuela Kostrešević, pevačica grupe 'Twins', ponovo je aktivna na muzičkoj sceni sa bratom Nešom nakon godina provedenih u Švajcarskoj. Suprug Goran je njen najveći oslonac i nije impresioniran njenim estradnim statusom, već voli Manuelu van reflektora… »
"Njega nisam birala, tu mi je što mi je" Manuela iz Twinsa o suprugu, bratu i povratku na scenu: Posle nastupa obuje patike i…

"Njega nisam birala, tu mi je što mi je" Manuela iz Twinsa o suprugu, bratu i povratku na scenu: Posle nastupa obuje patike i…

Kurir pre 1 dan
Godine su prošle, životi su se promenili, porodice su došle u prvi plan, ali kada krenu prvi taktovi hitova grupe Twins, Neša i Manuela kao da se za nekoliko sekundi vrate nekoliko decenija unazad. Brat i sestra ponovo su sve aktivniji na sceni, a… »

Vesti dana »