Povezane vesti

Jokić otkrio priču koju niko nije znao! Poluvreme utakmice, gleda telefon, a tamo - šok poruka: "Nikola, šta vi to..." Odgovor…

Jokić otkrio priču koju niko nije znao! Poluvreme utakmice, gleda telefon, a tamo - šok poruka: "Nikola, šta vi to..." Odgovor…

Kurir pre 9 sati
Najbolji košarkaš sveta, Nikola Jokić, tokom opširnog gostovanja u podkastu “Jao Mile” otkrio je ko najstrože ocenjuje njegove partije na terenu. Dok bi mnogi pomislili da su to treneri poput Dejvida Adelmana, Majkla Melouna, Svetislava Pešića ili Dušana… »
Tata poslao Jokiću poruku usred meča: Nikola otkrio šta je odgovorio tati, pa je on morao reakciju odmah da podeli sa…

Tata poslao Jokiću poruku usred meča: Nikola otkrio šta je odgovorio tati, pa je on morao reakciju odmah da podeli sa…

Nova pre 11 sati
Nikola Jokić, najbolji košarkaš sveta poslednjih pet godina, otkrio je ko je njegov najveći kritičar. Kapiten Srbije je dao pomalo neočekivan odgovor. Očekivalo se da to bude on sam ili neko od velikih trenera sa kojim je radio i sada radi poput… »
"Mi na poluvremenu, gubimo, a tata mi šalje poruku i kaže...": Jokić nasmejao sve anegdotom sa ocem

"Mi na poluvremenu, gubimo, a tata mi šalje poruku i kaže...": Jokić nasmejao sve anegdotom sa ocem

Večernje novosti pre 11 sati
Otkrio je Jokić da mu je tata najveći kritičar. FOTO: Marty Jean-Louis / imago sportfotodienst / Profimedia Najbolji košarkaš današnjice, Nikola Jokić, bio je gost u popularnom podkastu „Jao Mile“, koji vodi bivši košarkaš Mile Ilić. U opuštenom… »
Jokić od tate dobio poruku usred NBA meča, Nikola otkrio šta mu je otac napisao, a reakcija govori sve

Jokić od tate dobio poruku usred NBA meča, Nikola otkrio šta mu je otac napisao, a reakcija govori sve

Telegraf pre 11 sati
Nikola Jokić, najbolji košarkaš na svetu, u jednom opširnom intervjuu za “Jao Mile” podkast, otkrio je i ko je njegov najveći kritičar. Za neke je odgovor bio očekivan, a neki su verovatno mislili da bi to mogli da budu Dejvid Adelman, Majkl Meloun… »
Jokić: Od 300 dana, 295 provedem na treningu

Jokić: Od 300 dana, 295 provedem na treningu

Sputnik pre 13 sati
Nikola Jokić važi za igrača čija se dominacija često objašnjava talentom, košarkaškom inteligencijom i jedinstvenim osećajem za igru, ali srpski centar otkrio je koliko se iza svega što radi na terenu zapravo krije svakodnevnog rada. Jokić je… »

Vesti dana »