Povezane vesti

Razbojnici pred Donarumom tukli njegovu trudnu suprugu: Priznao im šifru sefa pod batinama

Razbojnici pred Donarumom tukli njegovu trudnu suprugu: Priznao im šifru sefa pod batinama

Mondo pre 7 sati
Golman Mančester sitija Đanluiđi Donaruma (27) pretrpeo je stravično nasilje dok je branio za Pari Sen Žermen u Parizu. U toku 2023. godine boravio je u svom domu sa svojom tadašnjom devojkom Alesijom Elefante (29), koja mu je sada supruga i bili su… »
Haos na suđenju za napad na Donarumu: Uvrede i pretnje policiji

Haos na suđenju za napad na Donarumu: Uvrede i pretnje policiji

Sport klub pre 7 sati
Suđenje povodom brutalne pljačke nekadašnjeg golmana Pari Sen Žermena Đanluiđija Donarume i njegove partnerke Alesije počelo je u Parizu, a već prvog dana u sudnici viđene su scene koje su potpuno zasenile početak procesa. Francuski „Lekip“ piše da je… »
Šokantni detalji pljačke doma čuvenog golmana: Pretučeni, vezani i pod pretnjom nožem

Šokantni detalji pljačke doma čuvenog golmana: Pretučeni, vezani i pod pretnjom nožem

Nova pre 8 sati
Pred sudom u Parizu izneti su potresni detalji brutalne pljačke Đanluiđija Donarume i njegove partnerke Alesije Elefante, koja se dogodila 2023. godine u njihovom stanu u francuskoj prestonici. Donaruma, koji danas brani za Mančester siti, i Elefante… »
Jezivi detalji napada na golmana i njegovu suprugu: "Rekla sam im da sam trudna, ali su nastavili"

Jezivi detalji napada na golmana i njegovu suprugu: "Rekla sam im da sam trudna, ali su nastavili"

B92 pre 10 sati
Krivični sud u Parizu započeo je suđenje povodom jezive pljačke koju su Đanluiđi Donaruma i njegova supruga Alesija Elefante doživeli u svom domu 2023. godine. Italijanski golman, koji danas brani za Mančester siti, ne bi trebalo lično da svedoči pred… »
Jezivi detalji napada na Donarumu: Bokserom ga tukli u glavu, pa se iživljavali nad njegovom trudnom suprugom

Jezivi detalji napada na Donarumu: Bokserom ga tukli u glavu, pa se iživljavali nad njegovom trudnom suprugom

Večernje novosti pre 11 sati
Svedočenje koje je potreslo javnost. Foto: Instagram/donnarumma Na suđenju pred krivičnim sudom u Parizu isplivali su šokantni i mučni detalji brutalne pljačke iz 2023. godine, čije su žrtve bili slavni italijanski golman Đanluiđi Donaruma i njegova tada… »

Vesti dana »