Povezane vesti
Američki napadač Gboli Arijibi ponovo na „Čairu”
Gradski portal 018 pre 1 dan
„Iskreno, ne želim mnogo ni da pričam. Želim da se što pre vratim poslu. Naravno, da sam srećan što sam se vratio. Nisam mnogo razmišljao kada sam saznao da postoji interesovanje kluba da se vratim. Nije bilo potrebno mnogo da me ubede. Pratio sam… »
Radnički iz Niša vratio bivšeg reprezentativca SAD-a! Već bio na Čairu, navijači ga pamte po asistencijama
Telegraf pre 1 dan
Fudbaleri Radničkog iz Niša nisu na najbolji način započeli Superligu Srbije, zbog čega su uvideli da im je potrebno još pojačanja. Ovoga puta su na svoj stadion vratili i Gbolija Arijibija, koji je već nastupao u Nišu. Gboli Arijibi je novi-stari igrač… »
Amerikanac stigao u Radnički! Nišlije jače u nastavku sezone
Kurir pre 1 dan
Američki fudbaler Gboli Arijibi potpisao je danas ugovor sa Radničkim iz Niša, za koji je nastupao tokom prolećnog dela prošle sezone. "Želim da se što pre vratim poslu. Naravno, da sam srećan što sam se vratio. Nisam mnogo razmišljao kada sam saznao da… »
Arijibi se posle kraće pauze vratio u niški Radnički
Južne vesti pre 1 dan
Nakon što je proveo prolećni deo prošle sezone u Radničkom, pa otišao sa „Čaira“, Gboli Arijibi je ponovo igrač „Reala sa Nišave“. Nakon potpisivanja ugovora nije krio oduševljenje što će ponovo biti deo niškog kluba. Rekao je da ne želi mnogo da priča… »
ARIJIBI SE VRATIO NA „ČAIR“: „Nije bilo potrebno mnogo da me ubede, za klub i grad me vežu lepe stvari“
Glas juga pre 1 dan
Arijibi je nakon potpisivanja ugovora istakao da nije mnogo razmišljao kada je saznao da Radnički želi da ga vrati u svoje redove. „Nisam mnogo razmišljao kada sam saznao da postoji interesovanje kluba da se vratim. Nije bilo potrebno mnogo da me ubede… »
Potres na "Čairu"! Radnički vratio bivšeg igrača Sautemptona i Lidsa, a on imao jasnu poruku za Nišlije
Večernje novosti pre 1 dan
Gboli Arijibi je novi-stari igrač Fudbalskog kluba Radnički. Arijbi je prolećni deo sezone proveo upravo na „Čairu“, gde je sa uspehom nosio dres Radničkog, a sada se vratio da pojača konkurenciju u napadu. Arijibi nakon potpisivanja ugovora nije krio… »
Vesti dana »
Beloruskinja čestitala Moskovljanki – Šarapova uručila trofej na godišnjicu uspeha
Sputnik pre 1 satjoš 34 povezane
Vreme danas sunčano sa slabim vetrom, popodne naoblačenje
Šabačke novosti pre 24 minutajoš 16 povezanih
(Foto) Dupla pobeda Ribakine nad Sabalenkom: Titula na US Openu i svetski broj jedan
Newsmax Balkans pre 24 minutajoš 16 povezanih
U Rusiji diskretne najave novog zajedničkog sastanka sa SAD i Ukrajinom, Abu Dabi potencijalni domaćin
Insajder pre 59 minutajoš 14 povezanih