Povezane vesti
ŽIVI OD 3 KIRIJE U BEOGRADU, A SKUPLJA STVARI PORED KONTEJNERA: Naša pevačica šokirala – „Nije me sramota, uzimala sam sve što…
Svet & Skandal pre 2 dana
Nada Topčagić jedna je od onih pevačica koja bez dlake na jeziku priča i o svom i o tuđim životima. Svojim radom stekla je impozantnu imovinsku kartu, a svojevremeno je otkrila da živi od kirije. Naime, pevačica Nada Topčagić vlasnica je čak tri stana u… »
"Živim od kirije" Narodna pevačica koju svi znamo, otkrila detalje iz života: Dolaze kolege kad mogu
Kurir pre 2 dana
Nada Topčagić decenijama je deo domaće estradne scene, a poznata je po tome što bez dlake na jeziku govori kako o svom životu, tako i o ljudima iz svog okruženja. Iako je godinama gradila uspešnu muzičku karijeru i stekla zavidnu imovinu, pevačica nikada… »
"Živim od kirije" Naša proslavljena pevačica izdaje tri stana u Beogradu, a skuplja stvari ostavljene na ulici: "Nije me…
Blic pre 2 dana
Nada Topčagić je poznata pevačica koja otvoreno govori o svom životu i finansijama. Priznala je da ne bi mogla da živi samo od penzije, koja je na početku iznosila 35.000 dinara. Nada Topčagić jedna je od onih pevačica koja bez dlake na jeziku priča i o… »
Vesti dana »
Proglašena lista „Aleksandar Vučić – Ujedinjena Srbija“: Troje kandidata iz Toplice
Toplica press pre 5 satijoš 48 povezanih
Opozicione albanske stranke osporavaju ustavnost vlade privremenih institucija u Prištini
Euronews pre 5 satijoš 26 povezanih
Zverev srušio Amerikanca za titulu US Opena – Srpkinja deo spektakla
Sputnik pre 1 danjoš 27 povezanih