Povezane vesti
"Zmajevi su se vratili"; Evropska zemlja je u opasnosti
B92 pre 2 dana
Velika Britanija se danas suočava sa složenijim i potencijalno većim bezbednosnim rizicima nego pre 25 godina, kada su se dogodili teroristički napadi u Sjedinjenim Američkim Državama 11. septembra 2001. godine. Na to je upozorio direktor britanske… »
Šef MI5: Britanija se danas suočava sa većim bezbednosnim rizicima nego pre 25 godina
Politika pre 2 dana
Obaveštajne službe ne smeju da se oslanjaju isključivo na iskustva iz prošlosti, istakao je Ken Mekalum. Velika Britanija se danas suočava sa složenijim i potencijalno većim bezbednosnim rizicima nego pre 25 godina, kada su se dogodili teroristički… »
Šef MI5 "poziva na oružje" na 25. godišnjicu napada na Ameriku! Ser Ken o pretnji Rusije, Kine i islamskih terorista: Zmajevi…
Kurir pre 2 dana
Ser Ken Mekalam, šef britanske vojne kontraobaveštajne službe MI5, uputio je dramatičan "poziv na oružje" celokupnoj naciji, upozorivši da se Velika Britanija suočava sa većim i složenijim terorističkim pretnjama nego što je to bio slučaj 2001, kada je… »
Vesti dana »
SRCE: Reagovanje VJT pokušaj režima da amortizuje diplomatske pritiske iz Vašingtona
Serbian News Media pre 49 minutajoš 14 povezanih
Rusija pogodila voz na zapadu Ukrajine odmah nakon prolaska evropskih diplomata
Radio sto plus pre 1 satjoš 29 povezanih
Tesna trka u Švedskoj: Opozicija u prednosti od samo tri mandata, konačni rezultati najranije u sredu
Insajder pre 2 satajoš 22 povezane