Povezane vesti

"Zmajevi su se vratili"; Evropska zemlja je u opasnosti

"Zmajevi su se vratili"; Evropska zemlja je u opasnosti

B92 pre 2 dana
Velika Britanija se danas suočava sa složenijim i potencijalno većim bezbednosnim rizicima nego pre 25 godina, kada su se dogodili teroristički napadi u Sjedinjenim Američkim Državama 11. septembra 2001. godine. Na to je upozorio direktor britanske… »
Šef MI5: Britanija se danas suočava sa većim bezbednosnim rizicima nego pre 25 godina

Šef MI5: Britanija se danas suočava sa većim bezbednosnim rizicima nego pre 25 godina

Politika pre 2 dana
Obaveštajne službe ne smeju da se oslanjaju isključivo na iskustva iz prošlosti, istakao je Ken Mekalum. Velika Britanija se danas suočava sa složenijim i potencijalno većim bezbednosnim rizicima nego pre 25 godina, kada su se dogodili teroristički… »
Šef MI5 "poziva na oružje" na 25. godišnjicu napada na Ameriku! Ser Ken o pretnji Rusije, Kine i islamskih terorista: Zmajevi…

Šef MI5 "poziva na oružje" na 25. godišnjicu napada na Ameriku! Ser Ken o pretnji Rusije, Kine i islamskih terorista: Zmajevi…

Kurir pre 2 dana
Ser Ken Mekalam, šef britanske vojne kontraobaveštajne službe MI5, uputio je dramatičan "poziv na oružje" celokupnoj naciji, upozorivši da se Velika Britanija suočava sa većim i složenijim terorističkim pretnjama nego što je to bio slučaj 2001, kada je… »

Vesti dana »