Povezane vesti

Kosmogenit objavio novi singl ‘Makovi’ sa latino ritmom

Kosmogenit objavio novi singl ‘Makovi’ sa latino ritmom

Balkan Rock pre 1 dan
Kosmogenit, umetničko ime kantautora Ivana Boškovića, objavio je svoj šesti singl „Makovi“ sa predstojećeg debitantskog albuma „Snovest“ za Glitch Records. „Pesmu sam godinama izvodio samo u uskom krugu prijatelja, u akustičnom maniru, ali sam je oduvek… »
Kantautor Kosmogenit ima novi singl „Makovi“: Latino ritam i stihovi koji zastaju u grlu

Kantautor Kosmogenit ima novi singl „Makovi“: Latino ritam i stihovi koji zastaju u grlu

Danas pre 1 dan
Kantautor Ivan Bošković, poznatiji pod umetničkim imenom Kosmogenit, objavio je šesti singl „Makovi“ sa predstojećeg debitantskog albuma „Snovest za Glitch Records. „Pesmu sam godinama izvodio samo u uskom krugu prijatelja, u akustičnom maniru, ali sam… »

Nedeljnik pre 1 dan
Kantautor Ivan Bošković, poznatiji pod umetničkim imenom Kosmogenit, objavio je šesti singl „Makovi“ sa predstojećeg debitantskog albuma „Snovest za Glitch Records. „Pesmu sam godinama izvodio samo u uskom krugu prijatelja, u akustičnom maniru, ali sam… »

Vesti dana »