Povezane vesti
Kosmogenit objavio novi singl ‘Makovi’ sa latino ritmom
Balkan Rock pre 1 dan
Kosmogenit, umetničko ime kantautora Ivana Boškovića, objavio je svoj šesti singl „Makovi“ sa predstojećeg debitantskog albuma „Snovest“ za Glitch Records. „Pesmu sam godinama izvodio samo u uskom krugu prijatelja, u akustičnom maniru, ali sam je oduvek… »
Kantautor Kosmogenit ima novi singl „Makovi“: Latino ritam i stihovi koji zastaju u grlu
Danas pre 1 dan
Kantautor Ivan Bošković, poznatiji pod umetničkim imenom Kosmogenit, objavio je šesti singl „Makovi“ sa predstojećeg debitantskog albuma „Snovest za Glitch Records. „Pesmu sam godinama izvodio samo u uskom krugu prijatelja, u akustičnom maniru, ali sam… »
Kantautor Kosmogenit ima novi singl „Makovi“: Latino ritam i stihovi koji zastaju u grlu
Nedeljnik pre 1 dan
Kantautor Ivan Bošković, poznatiji pod umetničkim imenom Kosmogenit, objavio je šesti singl „Makovi“ sa predstojećeg debitantskog albuma „Snovest za Glitch Records. „Pesmu sam godinama izvodio samo u uskom krugu prijatelja, u akustičnom maniru, ali sam… »
Vesti dana »
Srbiju zahvatilo osetno osveženje sa padom temperature za 15 stepeni
Naslovi.ai pre 1 satjoš 41 povezana
Napad na saudijski naftovod i nove tenzije na Bliskom istoku
Naslovi.ai pre 44 minutajoš 36 povezanih
Hitna odluka Vlade Srbije o smanjenju akciza na gorivo: Najnovija mera važi do 20. septembra
Nova pre 1 satjoš 14 povezanih