Povezane vesti
Vilijams završio reprezentativnu karijeru: Odlazim srećan, ponosan i miran
Kurir pre 1 dan
"Odlazim srećan, ponosan i miran, znajući da sam dao sve od sebe svaki put kada sam nosio ovaj dres. Gana mi je pružila mnogo više od fudbala. Omogućila mi je da se vratim svojim korenima i osetim ogroman ponos što predstavljam svoju zemlju", rekao je… »
Injaki Vilijams objavio kraj reprezentativne karijere
Sport klub pre 1 dan
Kapiten Atletik Bilbaoa, Injaki Vilijams, oprostio se od dresa reprezentacije nakon četiri godine igranja za Ganu, objavivši svoju odluku na društvenim mrežama u petak. Tridesetdvogodišnji napadač je poslednji put nastupio za Ganu u porazu od Kolumbije… »
Brat mu je letos postao svetski prvak sa Španijom, a on je izabrao zemlju svojih predaka: Sada je rekao zbogom i "crnim…
Večernje novosti pre 1 dan
Injaki Vilijams objavio je da se povlači iz reprezentacije Gane, čime je završio kratku epizodu koja je počela 2022. godine. FOTO: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia Napadač Atletika iz Bilbaa poručio je da odlazi srećan i ponosan, miran jer zna da je… »
Baskijac završio misiju u Gani
B92 pre 1 dan
Injaki Vilijams odlučio je da završi reprezentativnu karijeru u dresu Gane. Fudbaler Atletik Bilbaa objavio je da više neće nastupati za "Crne zvezde", čime je okončao reprezentativni period koji je počeo 2022. godine. Fudbaler Atletik Bilbaa objavio je… »
Vesti dana »
Temperatura u Srbiji drastično pala, ali biće opet 30 stepeni! Tačno od ovog dana se vraćaju letnje vrućine
Mondo pre 48 minutajoš 39 povezanih
Lavrov: Rusija spremna za pregovore ali zbog njih neće obustaviti vojnu operaciju
Sputnik pre 3 satajoš 18 povezanih
Napad na saudijski naftovod i nove tenzije na Bliskom istoku
Naslovi.ai pre 54 minutajoš 29 povezanih
Putin: Slanje evropskih trupa u Ukrajinu značilo bi rat sa Rusijom
Naslovi.ai pre 4 satijoš 21 povezana