Povezane vesti

Anđela priznala sve o Filipu Caru! SADA SE ČEKA GAATOZOVA REAKCIJA! SCANDAL! SVE OTKRIO!

Anđela priznala sve o Filipu Caru! SADA SE ČEKA GAATOZOVA REAKCIJA! SCANDAL! SVE OTKRIO!

Svet & Skandal pre 22 sata
„PRIJA MI, SLOBODNA SAM SADA“ Anđela Đuričić ne želi više da ćuti o odnosu sa Filipom: Ustala i progovorila o svemu, svi čekaju Gastozovu reakciju Odnos koji imaju Anđela Đuričić i Filip Car ponovo je u samom centru pažnje u rijalitiju, nakon što je… »
"Prija mi, slobodna sam sada" Anđela Đuričić ne želi više da ćuti o odnosu sa Filipom: Ustala i progovorila o svemu, svi…

"Prija mi, slobodna sam sada" Anđela Đuričić ne želi više da ćuti o odnosu sa Filipom: Ustala i progovorila o svemu, svi…

Blic pre 1 dan
Filip Car je odlučio da napusti zajednički krevet kako bi smanjio pritisak na Anđelu. Anđela je jasno objasnila da joj ne smeta povezivanje sa Filipom i da može slobodno da postupa. Odnos Anđele Đuričić i Filipa Cara ponovo je u centru pažnje u… »
"Mogu da pričaju šta hoće, ja sam slobodna" Anđela Đuričić priznala da joj prija Filip Car: Čekam ga...

"Mogu da pričaju šta hoće, ja sam slobodna" Anđela Đuričić priznala da joj prija Filip Car: Čekam ga...

Kurir pre 1 dan
Već u prvim danima "Elite 10" je u centar pažnje dospeo odnos Anđele Đuričić i Filipa Cara, nakon što je rijaliti igrač doneo odluku da napusti zajednički krevet u kom su spavali od početka ove sezone. Anđela je iskreno govorila o njihovom odnosu, te je… »
"Prija mi, slobodna sam..." Anđela prekinula tišinu: Evo u kakvom je odnosu sa Carem, čeka se reakcija Gastoza

"Prija mi, slobodna sam..." Anđela prekinula tišinu: Evo u kakvom je odnosu sa Carem, čeka se reakcija Gastoza

Telegraf pre 1 dan
Odnos Anđele Đuričić i Filipa Cara ponovo je u centru pažnje u rijalitiju, nakon što je rijaliti učesnik odlučio da napusti zajednički krevet u kom su spavali od samog ulaska u rijaliti. Ona je progovorila o njihovom odnosu rekavši kako joj ne smeta da… »

Vesti dana »

Prikupljanje potpisa i predaja izbornih lista

Prikupljanje potpisa i predaja izbornih lista

Naslovi.ai pre 1 satjoš 84 povezane
Vremenska prognoza 13. septembar 2026.

Vremenska prognoza 13. septembar 2026.

RTS pre 1 satjoš 39 povezanih
Napad na saudijski naftovod i nove tenzije na Bliskom istoku

Napad na saudijski naftovod i nove tenzije na Bliskom istoku

Naslovi.ai pre 55 minutajoš 29 povezanih