Povezane vesti

Aneli razvezala jezik o Đukiću: Otkrila šta se dešavalo između njih pre ulaska u "Elitu 10", pa nastao haos u Beloj kući: Oni…

Aneli razvezala jezik o Đukiću: Otkrila šta se dešavalo između njih pre ulaska u "Elitu 10", pa nastao haos u Beloj kući: Oni…

Kurir pre 2 dana
U Beloj kući nastao je pravi haos kada je Aneli Ahmić otvoreno progovorila o odnosu sa Filipom Đukićem, nakon što je prikazan snimak na kom Car priča Anđeli o njoj. Otkrila je kako je počeo njihov emotivni odnos, još pre ulaska u "Elitu 10". Njeno… »
Otkriveno šta je Filip Đukić radio pre ulaska u "Elitu 10": Aneli tvrdi da joj je pravio scene zbog Cara, a evo ko se ljubio u…

Otkriveno šta je Filip Đukić radio pre ulaska u "Elitu 10": Aneli tvrdi da joj je pravio scene zbog Cara, a evo ko se ljubio u…

Kurir pre 2 dana
Kako su kročili na imanje u Šimanovcima, Aneli Ahmić i Filip Đukić privlače veliku pažnju, a tokom prošle noći je otkriveno šta se tačno dešavlo između njih pre nego što su ušli u "Elitu 10". Tom prilikom, Aneli je priznala šta je sve Filip radio na… »
"Ljubio se u Budvi, a meni..." Aneli raskrinkala Filipa: Iznela prljav veš i šta je prethodilo ulasku u Elitu

"Ljubio se u Budvi, a meni..." Aneli raskrinkala Filipa: Iznela prljav veš i šta je prethodilo ulasku u Elitu

Telegraf pre 2 dana
Odnos Filipa Đukića i Aneli Ahmić u rijalitiju "Elita 10" ne prestaje da intrigira javnost. Sada su isplivali novi detalji o njihovom ulasku u Belu kuću te šta je sve prethodilo tome. Aneli je otkrila šta je Đukić radio na primorju. Nakon što je… »
"Ljubio se u Budvi, a meni pisao" Aneli raskrinkala Filipa i otkrila šta je sve radio pre ulaska u Elitu 10: Priznala konačno…

"Ljubio se u Budvi, a meni pisao" Aneli raskrinkala Filipa i otkrila šta je sve radio pre ulaska u Elitu 10: Priznala konačno…

Blic pre 2 dana
Tokom poslednje večeri otkriveni su novi detalji o njihovoj vezi pre ulaska u rijaliti. Aneli je optužila Filipa da joj pravi ljubomorne scene zbog komunikacije sa Filipom Carom. Odnos Filipa Đukića i Aneli Ahmić u rijalitiju "Elita 10" ne prestaje da… »

Vesti dana »